Hel Alu dører

Robuste og de er nærmest vedlikeholdsfrie

FOLDEDØR – Skillet mellom inne og ute blir borte, og helt nye muligheter åpner seg.

Foldedøren gjør akkurat det man forventer av den: Rammene foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Når den er lukket holder den uværet ute, og den energieffektive konstruksjonen sikrer at varmen holder seg inne.

SKYVEDØR – På skyvedører kommer Hel Aluminium fra NorDan virkelig til sin rett.

Enkel betjening og maksimalt lysinnslipp gir deg utsikt og trekker uteområdene inn. Samtidig gir de robuste løsningene en følelse av trygghet. Skyvedører har mange bruksområder, fra næringsbygg til skoler, sykehus til privatboliger. Gode energiegenskaper og den robuste, men elegante konstruksjonen gir dører som tåler alle typer vær – og som tillater en lang rekke ulike designvalg.

SKYVEDØR MED LUFTESTILLING – Med luftestilling får skyvedøren nye bruksområder.

Skyvedør med luftestilling er basert på det samme betjeningsprinsippet som vippe-dreie vinduer. Med det samme håndtaket kan man velge å enten vippe toppen av den bevegelige rammen innover i rommet for lufting, eller å flytte hele rammen til siden som en mer tradisjonell skyvedør. Skyvedøren er tett, og har svært gode egenskaper mot påvirkning fra været takket være robuste tettepakninger og en valgfri opphøyd terskel.

UISOLERT DØR – De uisolerte dørerene i Hel Aluminum byr på robuste og funksjonelle løsninger for innendørs bruk

Vinduer og dører i aluminium kan leveres som svært energieffektive løsninger. Men det er mange situasjoner hvor dette ikke er nødvendig, som for eksempel ved oppdeling av innendørsarealer. Våre Innendørsløsninger er skreddersydd for slike bruksområder.

YTTERDØR – Fra privatboliger til butikkinnganger og trappeoppganger

En god ytterdører skal være enkel å betjene når den er ulåst, samtidig som den sikrer mennesker og verdier når den er låst. Ytterdører i aluminium kan leveres i like mange varianter som det finnes ønsker: Fra helglassede til helt tette, og med mange ulike alternativer for energiytelse og utseende.

NorDan