Dette bør du tenke på ved kjøp av nye vinduer

Vinduer er en viktig del av ethvert hjem. De gir lys, luft og en vakker utsikt, men de kan også være et sentralt element i husets estetikk. Med vinduer fra NorDan følger en rekke tilvalg som kan hjelpe deg å få vinduer som passer perfekt for dine behov, både når det gjelder design, stil og funksjon.

Sett preg på dine vinduer

NorDan tilbyr et bredt utvalg av tilvalg som kan gi vinduene dine et personlig preg. Du kan velge mellom 22 forskjellige standardfarger, uten tillegg i pris, samt profiler og sprosser som preger ditt hus. Skulle du likevel ønske en helt spesiell farge, kan du mot pristillegg velge fra hele spekteret i både NCS- og RAL-skalaen.

I tillegg kan du velge mellom tre ulike farger på beslag – Silver Line, White Line og Black Line. Dette, sammen med våre standardfarger, vil gi deg mulighet til å finne den perfekte fargekombinasjonen til dine vinduer.

Classic
Modern

For innsiden av vinduet kan du velge mellom klassisk eller modern kantprofil. NorDan classic er standard profilen vår – et tidløst valg med en unik bølgeprofil. NorDan modern har en avrundet og ren kant, som passer ypperlig til en moderne og minimalistisk design. Skulle du ønske å sette et enda mer preg på dine vinduer, vil sprosser være et ypperlig valg.

Velg riktig glass

Glass spiller en stor rolle når det kommer til vinduets funksjon og ytelse. Forskjellige glasstyper tjener forskjellige formål for å gi vinduet det utseende, funksjonaliteten eller effektiviteten man ønsker å oppnå i et vindu. Hos NorDan kan du, blant annet, velge glass med funksjoner slik som person- og innbruddsikkerhet, støyreduksjon, innsynsreduksjon eller soldemping.

Minimalt vedlikehold og ekstra lang levetid

Alle NorDan vinduer har vakuumimpregnert trevirke, og dette er et viktig bidrag til høy ytelse som varer. For en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid, bør du vurdere aluminiumsbekledning. Aluminiumsbekledning gjør vinduene dine mer robuste og tilnærmet vedlikeholdsfrie. Med 60 års forventet levetid og 30 års garanti mot sopp og råte, er du sikret vinduer av høy kvalitet.

Et bærekraftig valg

Produkter med lang levetid, som har god isoleringsevne og er laget med minst mulig negativ miljøbelastning, er det beste alternativet man kan velge med tanke på miljø og bærekraft.

Alle våre NTech produkter kan leveres som Svanemerket. I tillegg til å kreve maksimal energieffektivitet, stiller Svanen krav som omfatter bruk av bærekraftig trevirke og minst mulig miljøbelastende stoffer i blant annet overflatebehandling og isolasjon. Et Svanemerket vindu har 10 års garanti, og du får en bekreftelse med på kjøpet om at du har gjort gode klima- og miljøvalg.

For å gjøre det lettere for deg å velge bærekraftig, har vi utviklet GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ.

GreenTech-produkter, er designet for å minimere miljøpåvirkningen gjennom hele produktets levetid. Svanemerket, aluminiumsbekledning og 3-lags glass garanterer kvalitetsprodukter som er bedre for miljø, har lang levetid og høy energieffektivitet. Vi tar også ansvar for produktets fremtid ved å tilby returordninger og kompensere for vårt fotavtrykk ved å tilby kortreiste produkter og føre karbonnøytralt transportregnskap. Gjennom prosjektet “Trefadder”, planter vi et tre for hvert GreenTech-produkt som selges. Det er disse samlede innsatsene som bidrar til å gjøre GreenTech produkter til et miljøbevisst valg.

Utallige muligheter

Hos NorDan får du mulighet til skreddersydde løsninger for både innvendig solskjerming, utvendige Screens, myggnetting og til og med fransk balkong.

For innvendig solskjerming kan du velge mellom flere typer plisségardiner og persienner. Våre Screens stopper opptil 90% av solvarmen, stenger ute nysgjerrige blikk, og samtidig gir deg god utsikt innenfra. I tillegg kan det styres både manuelt og automatisk: enten med bryter på veggen, fjernkontroll eller app.

Med myggnetting fra NorDan kan du nyte frisk luft uten å bli plaget av insekter. Myggnettingen kan leveres til både innadslående og utadslående vinduer, samt balkongdører.

Et glassrekkverk, også kalt fransk balkong, er et ypperlig tilvalg til innadslående vinduer. Med denne løsningen får du den perfekte mulighet til å slippe inn både lys og frisk luft i ditt hjem på en enkel og sikker måte.

Få frem det beste i dine vinduer

Vinduer er ikke bare funksjonelle; de er også en viktig del av hjemmets estetikk. NorDan tilbyr et bredt spekter av tilvalg som lar deg skape vinduer som passer perfekt til dine behov og stilpreferanser.

Med våre tilvalg får du:

 • 22 standardfarger uten pristillegg
 • Mulighet for spesialfarger
 • Tre ulike farger på beslag
 • Classic eller modern kantprofil
 • Sprosser i forskjellige design
 • Glass med ulike funksjoner
 • Aluminiumsbekledning for minimalt vedlikehold
 • Svanemerkede produkter
 • GreenTech-produkter for et enda mer bærekraftig valg
 • Utvendige Screens, plisségardiner og persienner
 • Myggnetting til både innadslående og utadslående vinduer, samt balkongdører
 • Fransk balkong til innadslående produkter

  Velg NorDan og få vinduer som passer perfekt til dine behov!
NorDan