Opplev forskjellen:
6 ting du bør vite om kvaliteten på NorDan vinduer og dører

Kvalitet er ikke en tilfeldighet. Det er et resultat av bevisste valg og kompromissløse krav. I NorDan har vi et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd, fra valg av materialer til ferdig produkt. Vi vet at vinduer og dører er en langsiktig investering. Det er viktig for oss at du kan stole på at våre produkter holder i mange år.

Her er 6 ting du bør vite om NorDan kvalitet:

1. Valg av råmateriale

For våre NTech produkter, benytter vi tre av furu med en høy andel kjerneved. Dette gir god beskyttelse mot sopp og råte, samt maksimal stabilitet og lite bevegelse i trevirket.

2. Vakuumimpregnert trevirke

For å ytterligere forsterke trematerialets evne til å stå imot fuktighet og et værhardt klima, blir alle våre tre produkter vakuumimpregnert. Ved vakuumimpregnering legges treverket i et forseglet kammer, som fylles med impregneringsvæske, og settes under trykk for å presse væske dypt inn i treverket. Deretter må produktene tørkes før videre prosess.

3. Testing av produkter

For å sikre at våre produkter oppfyller de strengeste kravene til kvalitet, tetthet og sikkerhet, utfører vi jevnlige tester i henhold til bransjens standarder, samt egne krav.

4. Aluminiumsbekledning for ekstra robusthet

Ved å velge aluminiumsbekledning til dine vinduer og dører, får du robuste produkter med lang levetid og lite vedlikeholdsbehov utvendig. Hos NorDan preanodiserer vi aluminiumsprofilene før de pulverlakkeres. Dette sikrer svært høy motstand mot korrosjon på overflaten og betyr at produktene også holder stand i kystnære strøk.

5. Bærekraftige valg

Lang levetid, god isoleringsevne og bærekraft er knyttet tett sammen når det gjelder vinduer. Produkter som varer lenge, har god isoleringsevne og er laget med minst mulig negativ miljøbelastning, er det beste alternativet man kan velge med tanke på miljø og bærekraft. Alle våre NTech produkter kan leveres som GreenTech og Svanemerket.

For å gjøre det lettere for deg å velge bærekraftig, har vi utviklet GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ.

Ved kjøp av et GreenTech produkt får du:

  • Et Svanemerket produkt med minst mulig negativ miljøbelastning og 10 års produktgaranti
  • Aluminiusbekledning på utsiden av produktet
  • 3-lags glass, som gir lavere u-verdi og bedre isolasjonsevne
  • 60 års forventet levetid og 30 års garanti mot sopp og råte
  • Vårt løfte om å ta produktet i retur, når det er modent for utskiftning
  • Et kortreist produkt produsert i våre norske fabrikker
  • Karbonnøytralt transportregnskap
  • Planting av et tre for hvert produkt du kjøper

Visste du at et Svanemerket vindu er blant de best isolerte vinduene i verden? Det slipper ut lite varme, men lar lys og varme fra sola komme fint igjennom. I tillegg til å kreve maksimal energieffektivitet, stiller Svanen krav som omfatter bruk av bærekraftig trevirke og bruk av minst mulig miljøbelastende stoffer i overflatebehandling og isolasjon. Et Svanemerket vindu har 10 års garanti, og du får en bekreftelse med på kjøpet om at du har gjort gode klima- og miljøvalg.

6. Markedets beste garantiordning

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Når du skal investere i nye vinduer og dører, må du kunne føle deg trygg på at det blir lenge til neste gang. Denne tryggheten får du med vår garantiordning Kundeløftet – markedets beste garantiordning for vinduer og dører.

Våre vinduer, skyvedører og balkongdører i tre har en forventet levetid på 40 år, og vi gir deg 20 års garanti mot sopp og råte. Velger du i tillegg aluminiumsbekledning på treprodukter, får du hele 30 års garanti mot sopp og råte, samt 60 års forventet levetid. I tillegg har vi en 5 års ruteknusegaranti (10 år ved påmelding i MyNorDan) og 10 års produktgaranti på Svanemerkede produkter.

NorDan