Vinduer og dører i Hel Aluminium

Vinduer og dører i Hel Aluminium er et godt valg i fleste byggeprosjekter og er spesielt populært i moderne bygg med store vindusflater. Løsninger i Hel Aluminium gir ikke bare store valgmuligheter for design og utforming, men er også svært robuste, energieffektive og tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Frihet til å forme

Aluminium er et fleksibelt materiale, noe som gir deg frihet til å forme vinduer og dører som passer perfekt til dine behov og ønsker. Uansett om du ønsker slanke, minimalistiske profiler eller mer detaljerte, klassiske design, kan Hel Aluminium tilpasses dine ønsker. Store vindusflater gir maksimalt innslipp av naturlig lys, mens med skyvedører og foldedører i Hel Aluminium kan du sømløst fjerne skillet mellom inne og ute.

Energieffektivitet i toppklasse

Med en u-verdi helt ned til 0,7, er vinduer og dører i Hel Aluminium et energieffektivt valg. Lav U-verdi betyr mindre varmetap, bedre inneklima og redusert CO2-utslipp fra boligen. Dette gjør ikke bare hjemmet ditt mer komfortabelt, men hjelper også med å redusere din klimapåvirkning.

I tillegg er Hel Aluminium-produkter laget av minimum 75% resirkulert aluminium, noe som reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men bidrar også til å redusere avfall og utvinning av nye materialer.

Robusthet og minimalt vedlikehold

I et land som Norge, preget av tøffe værforhold og skiftende klima, er det avgjørende med byggematerialer som tåler utfordringene naturen byr på. Våre Hel Aluminium vinduer og dører er konstruert for å motstå ekstreme værforhold, fra kraftig vind og regn til snø og kulde.

Aluminium har en naturlig motstand mot korrosjon, noe som gjør at våre produkter i Hel Aluminium er tilnærmet vedlikeholdsfrie. Det beskyttende oksidsjiktet som dannes på overflaten av aluminiumet når det utsettes for luft, forlenger levetiden til vinduer og dører og reduserer behovet for regelmessig vedlikehold. Dette gjør Hel Aluminium vinduer og dører til en langsiktig investering i både komfort og holdbarhet.

NorDan