Persienner og plisségardiner

Steng solen ute, slipp dagslyset inn

NorDan plisségardiner

God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan.

Er det sola eller innsynet som sjenerer deg? Kanskje begge deler? Da er det ikke noe å lure på. Det er en toveis plisségardin du skal ha. Den kan du plassere hvor du vil i vinduene og dørene. Dermed har du en fleksibel løsning der du kan regulere skjermingen både oppe og nede samtidig.

Farger NorDan Plisse Duo

525 Mistral BO
520 Mistral BO
515 Mistral BO
530 Mistral BO
550 Mistral BO
500 Mistral BO

Farger NorDan Plisse

205 Bari
220 Bari
215 Bari
250 Bari
301
Crush Pearl
300
Crush Pearl
320
Crush Pearl
330
Crush Pearl
350
Crush Pearl

310
Crush Pearl

NorDan persienner

Her har du persiennene som passer perfekt til de fleste NorDan vinduer og dører. Og du får dem selvfølgelig nøyaktig tilpasset etter mål.

God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys og varme. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan.Farger NorDan persienner

001
200
058
211
049
187
056
NorDan persienner og plisségardiner kan du montere på følgende måter

Montering mot glasset

Montering inn i foring

Montering inn i fastkarm 

Uansett hvilken form vinduet ditt har, finnes det alltid en løsning med persienner og plisségardiner. Våre persienner og plisségardiner. kan tilpasses nesten alle typer vinduers form og størrelse.

Bestillingsskjema (pdf) finner du i linken under.

God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste.Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.