NORDAN DØRER

Det individuelle uttrykket i kombi­­nasjon med høy kvalitet, stor detalj­rikdom og stabil konstruksjon er viktige deler når vi formgir dørene våre.

Ytterdører

Her er en av markedets største utvalg av ytterdører. Finn en dør som passer ditt hjem. Dørene har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner. Oppfyller alle sikkerhetskrav og kan enkelt oppgraderes til en full smartdør som snakker med resten av huset.

Balkongdører i tre / aluminium

NorDan sine balkongdører leveres både i tre og tre med aluminiumsbekleding som gir ekstra lang holdbarhet.

Kvillsfors balkongdører

Utad eller innadslående lydisolerende balkongdører med utvendig aluminiumsbekledning passer perfekt for krevende og urbane miljø.

Skyvedører

Skyvedører fra NorDan glir på forseglede kulelagre som sitter inne i dørkostruksjonen. Det gjør at den er enkel å både åpne og lukke, selv i store størrelser.

Dører i hel aluminium

Fra privatboliger til butikkinnganger og trappeoppganger. Ytterdører i aluminium kan leveres i like mange varianter som det finnes ønsker. Fra helglassede til helt tette, og med mange ulike alternativer for energi og utseende.

Folde / skyvedør i hel aluminium

I hel aluminium får du løsninger som virkelig skiller seg ut på både styrke, design og holdbahet. Foldedøren foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Skyvedørene gir optimale lysinnslipp, gode energiegenskaper og som passer godt fra bolig og næringsbygg til skoler og sykehus.

Hos NorDan kan du velge fra et bredt sortiment av ytterdører, alle med en unik konstruksjon med doble stålplater som garanterer formstabiliteten og sikkerheten.
Døren skal være vakker å se på og profesjonelt designet. Den skal også oppfylle alle kvalitets- og sikkerhetskrav som finnes.

Hos NorDan kan du velge fra et bredt sortiment av ytterdører, alle med en unik konstruksjon med doble stålplater som garanterer formstabiliteten og sikkerheten. Et ekstra pluss er at du kan bestille døren i din favorittfarge og med en mengde forskjellige tilleggsvalg. Hvis du ønsker en personlig dør med innebygd sikkerhet, er NorDan ditt valg!

Vi har et motto som vi gjerne deler med deg: Du skal bli glad hver gang du kommer hjem og ser huset ditt.

Våre dører holder formen

NorDan hoveddører har flere unike detaljer som vi er alene om. Én er konstruksjonen med doble,
rustbeskyttede stålplater inne i døren, som gjør den ekstra sikker og stabil.

Fordelen med stål er at det er betydelig hardere enn aluminium, hvilket gjør det vanskelig å ta seg gjennom døren for eventuelle ubudne gjester. Stålplatene, sammen med sikkerhetslås, sluttstykke og hengsler med bakkantsikring gjør at du kan føle deg helt trygg og sikker bak en NorDan dør.

Formsikkert

NorDan ytterdør har flere unike detaljer som vi er alene om. En er konstruksjonen med doble, rustbeskyttede stålplater inne i døren, som gjør den ekstra sikker og meget stabil.

Trygghet på flere måter
Fordelen med stål er at det er betydelig hardere enn aluminium, hvilket gjør det vanskelig å ta seg gjennom døren for eventuelle ubudne gjester. Stålplatene, sammen med sikkerhetslås, sluttstykke og hengsler med bakkantsikring gjør at du kan føle deg helt trygg og sikker bak en NorDan dør. Ytterligere en fordel med vår dørkonstruksjon er at stål utvider seg mindre enn aluminium ved temperaturvekslinger – til forskjell fra aluminium vil stålet alltid prøve å gå tilbake til sin naturlige form. Dette innebærer at dørene verken slår seg eller buer seg noen vei, men holder formen år etter år, til tross for vårt harde klima og årstidenes påvirkning. Det gir vi 10 års formgaranti på.

Våre dører er mye mer enn bare en pen overflate. De virkelig smarte detaljene skjuler seg under skallet. Dørene har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner, men du kan likevel gjøre en rekke tilleggsvalg for å øke den innebygde sikkerheten

ID Lock Elektronisk dørlås

Designet i Norge for nordiske forhold

ID Lock 150-serien er markedets mest moderne, digitale dørlås for ettermontering. Dørlåsen kan åpnes ved å taste PIN-kode på touchpanelet eller ved å bruke en RFID-brikke. Produktet leveres i en komplett pakke klar til montering på ytterdører produsert etter skandinavisk standard.

Dørlåsen er den kanskje viktigste enkeltkomponenten for å gi en følelse av trygghet i et hjem.
Elektroniske dørlåser skal tilby helt nye funksjoner, samtidig som de ikke skal være vanskeligere enn tradisjonelle mekaniske låssylindere i daglig bruk. Derfor har vi jobbet målrettet med innovasjon og testing, slik at produktet tåler det værharde, norske klimaet – og varer år etter år. Og en av de beste tingene med ID Lock er at man kan glemme nøkkelen for alltid!

Tilvalg

Hengsler i rustfritt stål

NorDan balkongdører, hoveddører og utadslående side- og topphengslede vindu kan leveres med rustfrie hengsler. Dette anbefales sterkt der produktene skal plasseres på steder med aggressivt miljø noe som igjen kan føre til korrosjon på sikt. I praksis vil det si nær sjø der hengsler eksponeres jevnlig for saltholdig luft. Hengsler i rustfritt stål får du nå som standard på våre ytterdører.

Generell informasjon NorDan Ytterdør

Malte ytterdører
Velg mellom 14 standardfarger for din ytterdør, uten tillegg i pris. Ønsker du en annerledes farge enn vår standardkolleksjon kan dette bestilles mot et pristillegg. Hele NCS-skalaen og RAL-skalaen er tilgjengelig. Vedlikeholdsinstruks følger med leveringen.

Dørblad
Rammetre i kraftig dimensjonert, massivt tre. Massivt tre rundt alle glassåpninger. Doble rustbeskyttede stålplater som sikrer formstabilitet og innbruddsvern. Yttermateriale av HDF. Tetningslist i dørbladet er av silikon, samt klimapakningen som forbedrer støynivå, U-verdi og dørens tetthet. Alle dører har glatt overflate på dørbladets innside. De fleste dørene i Harmoni-serien kan mot et pristillegg bestilles med innvendig dekor.

Karm og terskel
Lamellimt karm med fingerskjøting, 56x105mm. Karmene leveres forborret i sidekarmer, samt montert adjufix. Gjelder ikke side- eller overlys. Dekkplugger i plast medfølger separat, hvite til hvitmalte dører, transparente til dører i andre farger. Terskelen er 25 mm høy, aluminiumskledt og handikaptilpasset.

Typegodkjenning
Ytterdørene er CE-merket, typegodkjent og testet for tetthet og varmeisolering etter gjeldene krav. Kontinuerlige tester av produktene utføres av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Produktene er testet i henhold til SFDK.

Kompaktlaminat
Dør-serien Horisont har en annerledes konstruksjon enn resten av våre ytterdør-serier. Disse dørene er nemlig bygget med kompaktlaminat, et verdig og sterkt alternativ til vår tradisjonell ytterdørkonstruksjon med stålplater. Sammen med vakuumimpregnert karm og rustfrie hengsler er dette dører som tåler store påkjenninger, også i værhardt klima.

Uansett hvilket uttrykk du velger, er grunnlaget for våre modeller alltid det samme: Vakre ytterdører som står seg mot vær og ytre påvirkninger.

NorDan