NORDAN DØRER

Det individuelle uttrykket i kombi­­nasjon med høy kvalitet, stor detalj­rikdom og stabil konstruksjon er viktige deler når vi formgir dørene våre.

Ytterdører

Her er en av markedets største utvalg av ytterdører. Finn en dør som passer ditt hjem. Dørene har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner. Oppfyller alle sikkerhetskrav og kan enkelt oppgraderes til en full smartdør som snakker med resten av huset.

Balkongdører i tre / aluminium

NorDan sine balkongdører leveres både i tre og tre med aluminiumsbekleding som gir ekstra lang holdbarhet.

SoundTech balkongdører

Utad eller innadslående lydisolerende balkongdører med utvendig aluminiumsbekledning passer perfekt for krevende og urbane miljø.

Skyvedører

Skyvedører fra NorDan glir på forseglede kulelagre som sitter inne i dørkostruksjonen. Det gjør at den er enkel å både åpne og lukke, selv i store størrelser.

Dører i hel aluminium

Fra privatboliger til butikkinnganger og trappeoppganger. Ytterdører i aluminium kan leveres i like mange varianter som det finnes ønsker. Fra helglassede til helt tette, og med mange ulike alternativer for energi og utseende.

Folde / skyvedør i hel aluminium

I hel aluminium får du løsninger som virkelig skiller seg ut på både styrke, design og holdbahet. Foldedøren foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Skyvedørene gir optimale lysinnslipp, gode energiegenskaper og som passer godt fra bolig og næringsbygg til skoler og sykehus.

Et bredt sortiment

Hos NorDan kan du velge fra et bredt sortiment av ytterdører, alle med en unik konstruksjon med metallplater som garanterer formstabiliteten og sikkerheten.

Døren skal være vakker å se på og profesjonelt designet. Den skal også oppfylle alle kvalitets- og sikkerhetskrav som finnes.

Hos NorDan kan du velge fra et bredt sortiment av ytterdører, alle med en unik konstruksjon med doble stålplater som garanterer formstabiliteten og sikkerheten. Et ekstra pluss er at du kan bestille døren i din favorittfarge og med en mengde forskjellige tilleggsvalg. Hvis du ønsker en personlig dør med innebygd sikkerhet, er NorDan ditt valg!

Våre dører er mye mer enn bare en pen overflate.
De virkelig smarte detaljene skjuler seg under skallet.

Sikkerhet

Dørene har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner, men du kan likevel gjøre en rekke tilleggsvalg for å øke den innebygde sikkerheten

ID Lock Elektronisk dørlås
Designet i Norge for nordiske forhold

ID Lock 202 Multi er en robust, fremtidsorientert og brukervennlig elektronisk dørlås. Låsen er utviklet etter det samme, strenge kvalitetssystemet som forgjengeren.

ID Lock 202 Multi er FG-godkjent – en bransjestandard fastsatt av forsikringsbransjen. Dette gir deg trygghet når det gjelder innbruddssikkerhet og kvalitet på din ID Lock.

Med tilleggsmoduler Zigbee eller Z-Wave kan låsen enkelt knyttes til ulike smarthus-systemer, og slik kan man inkludere låsen i små og store løsninger for smarte hjem. 

ID Lock 202 Multi leveres i to farger: svart og sølv.

Tilvalg

Hengsler i rustfritt stål

NorDan balkongdører, hoveddører og utadslående side- og topphengslede vindu kan leveres med rustfrie hengsler. Dette anbefales sterkt der produktene skal plasseres på steder med aggressivt miljø noe som igjen kan føre til korrosjon på sikt. I praksis vil det si nær sjø der hengsler eksponeres jevnlig for saltholdig luft. Hengsler i rustfritt stål får du nå som standard på våre ytterdører.

Generell informasjon NorDan Ytterdør

Malte ytterdører

Velg mellom 20 standardfarger for din ytterdør, uten tillegg i pris. Ønsker du en annerledes farge enn vår standardkolleksjon kan dette bestilles mot et pristillegg. Hele NCS-skalaen og RAL-skalaen er tilgjengelig. Vedlikeholdsinstruks følger med leveringen.

Dørblad

Rammetre i kraftig dimensjonert, massivt tre. Massivt tre rundt alle glassåpninger. Doble rustbeskyttede stålplater som sikrer formstabilitet og innbruddsvern. Yttermateriale av HDF. Tetningslist i dørbladet er av silikon, samt klimapakningen som forbedrer støynivå, U-verdi og dørens tetthet. Alle dører har glatt overflate på dørbladets innside. De fleste dørene i Harmoni-serien kan mot et pristillegg bestilles med innvendig dekor.

Karm og terskel

Lamellimt karm med fingerskjøting, 56x105mm. Karmene leveres forborret i sidekarmer, samt montert adjufix. Gjelder ikke side- eller overlys. Dekkplugger i plast medfølger separat, hvite til hvitmalte dører, transparente til dører i andre farger. Terskelen er 25 mm høy, aluminiumskledt og handikaptilpasset.

Typegodkjenning

Ytterdørene er CE-merket, typegodkjent og testet for tetthet og varmeisolering etter gjeldene krav. Kontinuerlige tester av produktene utføres av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Produktene er testet i henhold til SFDK.

Kompaktlaminat

Dør-serien Horisont har en annerledes konstruksjon enn resten av våre ytterdør-serier. Disse dørene er nemlig bygget med kompaktlaminat, et verdig og sterkt alternativ til vår tradisjonell ytterdørkonstruksjon med stålplater. Sammen med vakuumimpregnert karm og rustfrie hengsler er dette dører som tåler store påkjenninger, også i værhardt klima

VÅRE YTTERDØRER STÅR SEG MOT VÆR OG YTRE PÅVIRKNINGER

Uansett hvilket uttrykk du velger, er grunnlaget for våre modeller alltid det samme: Vakre ytterdører som står seg mot vær og ytre påvirkninger.

NorDan