Velg skreddersydd solskjerming til vinduene

Selv de beste vinduene trenger noen ganger hjelp til å holde solen på avstand. Med solskjerming fra NorDan kan du velge blant innvendige- og utvendige løsninger som er skreddersydd vinduene dine.

Det er kanskje ikke alltid like åpenbart, men vinduer og solskjerming hører naturlig sammen. Den riktige solskjermingsløsningen kan løfte opplevelsen av nye vinduer, og samtidig bli en viktig del av interiøret i rommet.

Dag og natt, ute og inne

NorDan tilbyr mange ulike typer solskjerming. Hver løsning er tilpasset sitt bruksområde, uavhengig av om den monteres utendørs eller inne. Nye innadslående vinduer og skyvedører kan leveres med NorDan Screens, som er en utvendig solskjerming som stanser inntil 90 % av solvarmen allerede før den når vinduet. Den motoriserte duken rulles ned foran vinduene, og hindrer uønsket innsyn.

Diskret og komfortabelt

For innvendig solskjerming er alternativene enda flere, fra tradisjonelle persienner til moderne plisségardiner i mange ulike farger. Det beste er at solskjermingen fra NorDan spesialtilpasses målene på vinduet, slik at den ser ut og oppleves som en naturlig forlengelse av vinduene dine

Solskjermingen fra NorDan spesialtilpasses målene på vinduet

Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan
NorDan