NorDan proff

Kvalitet gjennom generasjoner

Helt siden det første vinduet ble snekret i 1926 har NorDan hatt kvalitet i årene. Vi ser på oss selv som en håndverksbedrift, og vi er stolte av å kombinere moderne produksjon med høy kvalitet på produktene våre. Naturlige materialer gir ekte kvalitet.

Stolthet og håndverk

NorDan begynte som en håndverksbedrift, og i de første årene var oppføring av boliger kjernen i virksomheten vår. Men selv om vi ikke lenger bygger hus, og selv om vi jo har blitt en del større siden 1926, så ser vi fortsatt på oss selv som håndverkere. Vi velger råmaterialene våre etter strenge kriterier, og vi ser etter helt bestemte ting når vi velger hvor vi kjøper trevirket vårt fra. Hardhetsgrad på veden, vridningsstyrke og vekstvilkår er avgjørende for at det ferdige produktet skal holde den kvaliteten vi mener er riktig, og som våre kunder gjennom en årrekke har lært å forvente seg av oss.

I NorDan jobber det mange mennesker. Innkjøpere, produktutviklere, operatører og lagermedarbeidere på alle våre seks fabrikker i Norge, Sverige og Polen har forskjellige oppgaver gjennom en vanlig arbeidsdag, men de har også mye til felles. Fra en bestilling kommer inn til de ferdige dørene og vinduene er levert på byggeplassen jobber de for at du som kunde skal ha en best mulig opplevelse, og få levert de beste produktene på markedet. Dører og vinduer fra NorDan er laget for å vare, og for å skape den kvaliteten glemmer vi aldri hva det er vi jobber for. Du som kunde skal bli fornøyd i dag, og i mange år framover.

LAGET FOR Å VARE

NorDan