Vinduer dimensjonert for deg

Du skal stå fritt til å velge hvor store vinduer du vil ha. Hel Aluminium fra NorDan gir deg unik frihet til å velge de beste vinduene til ditt hus

Vi har ikke et vondt ord å si om vinduer og dører laget av trevirke. Gjennom snart hundre år har NorDan foredlet bærekraftig furu til markedsledende løsninger for alt fra hytter til høyblokker. Men også verdens beste trevinduer har sine begrensninger.

Vinduer til moderne hjem

Mest mulig lysinnslipp og slanke innramminger

Byggestil henger nøye sammen med mulighetene som ligger i materialene vi bygger med. Moderne funkisboliger med store, ubrutte vindusflater stiller store krav til robuste produkter, som samtidig sikrer mest mulig lysinnslipp og slanke innramminger rundt glasset. Hel Aluminium fra NorDan tilbyr alt dette, sammen med den ledende kvaliteten og rådgivningen NorDan er kjent for.

Fleksibelt og robust

Aluminium er ikke bare et robust materiale. Det er også tilpasningsdyktig, slik at du kan få nøyaktig de løsningene du ønsker til ditt hjem. Noen er på jakt etter en seks meter bred foldedør for å viske ut skillet mellom hagen og stua. Andre ønsker store, sydvendte vinduer med utvendig solskjerming integrert i konstruksjonen. Det komplette sortimentet av dører og vinduer i Hel Aluminium gir deg alle muligheter, uansett hvilke krav du stiller.

Kombinert styrke

Den kanskje aller største fordelen med å velge aluminiumsløsninger fra NorDan er mulighetene du har for å kombinere det beste fra flere produktserier. Velg aluminium der behovet tilsier det, og velg trevinduer med aluminiumsbekledning der det passer best. Vi forstår at det kan være mye å orientere seg i og vanskelig å velge. Da er det ekstra godt å vite at du hos NorDan får fullstendig frihet med alle produkter på ett og samme sted.

NorDan