SoundTech vinduer

SoundTech-serien fra NorDan består av unike vinduer og balkongdører tilpasset de strenge kravene som stilles fra byggherrer i de store byene

Effektive og miljøvennlige

Fremtidens boliger bygges nær støyende infrastruktur, i større høyder og med klare mål om bærekraft. NorDan SoundTech vinduer gjør urbane boligprosjekter enklere, mer effektive og mer miljøvennlige.

Sentrale områder langs jernbanetraseer, trafikk-knutepunkt og innfartsårer er områder som tidligere ikke har vært attraktive for boligbygging. Men når bykjernene begynner å tømmes for ledige tomter, er også disse områdene verdifulle for å øke boligbyggingen i tettbebygde strøk.

Det er mange utfordringer knyttet til støy fra transport, og lønnsomme prosjekter krever kostnadseffektive vinduer som kan leveres i store volum og enkelt holdes ved like. For SoundTech produkter er nettopp støyreduksjon en av de viktigste egenskapene. Med verdier helt opp mot Rw 49 dB er NorDan SoundTech klasseledende på støy, og sikrer svært god komfort innvendig selv om trafikken raser forbi på utsiden. 

Kvalitet og fleksibilitet 

God varmeisolasjon og høyt lysinnslipp

En av styrkene til SoundTech produkter er at de kan konstrueres koblet etter 2+1-prinsippet. På fasadesiden møter den nesten vedlikeholdsfrie aluminiumsbelagte karmen og rammen påkjenningene fra naturen. Et tolags glass sørger for varmeisolasjon og høyt lysinnslipp. Mot rommet på innsiden vender en enkelt-glasset treramme seg, og resultatet er en vinduskonstruksjon som kan tilpasses en lang rekke veggtykkelser og utforminger med svært gode U-verdier. Konstruksjonen gjør det også mulig å utstyre vinduene med innebygde persienner for økt komfort. 

For bærekraftige bygg 

SoundTech produkter er grundig dokumentert og sertifisert etter strenge standarder. I en tid hvor miljøhensyn blir viktigere og viktigere i byggebransjen gir det en god trygghet å vite at vinduene allerede er i forkant. 

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

NorDan