Arkitektens favoritt

Hos NorDan kan du velge akkurat den fargen du ønsker på på vinduer og dører. Er det ønskelig kan du ha ulike farger på utsiden og innsiden.

Det er ingen grunn til at alle vinduene i et hjem skal være like. Moderne og dynamisk arkitektur legger ofte opp til vinduer i ulike størrelser og former, med forskjellige krav til funksjon. Noen skal være åpningsbare, noen skal være faste og noen skal kombinere de to. For eldre hus som skal oppgraderes med nye vinduer kan det være krav om hvordan vinduene skal se ut. Alt dette bør du ta i betraktning når du skal velge dine nye vinduer. På innsiden er det også viktig at vinduet får den utformingen boligen fortjener. Velg mellom en moderne, stilren kantutforming eller vår velkjente NorDan-profil.

Funksjon

Ulike vinduer har ulik funksjon, og det er viktig å avklare om du har spesielle ting du foretrekker at dine nye vinduer skal gjøre. Skal de helst åpnes innover i rommet, eller passer det bedre med et tradisjonelt, utadslående vindu i stedet? Skal vinduet være rømningsvei i et rom, eller bør det heller utstyres med ekstra barnesperre? Å avklare disse kravene er en viktig nøkkel for at du skal ha glede av vinduene dine i lang tid.

Tilvalg og tilbehør

Det er ingen grunn til at alle vinduene i et hjem skal være like. Moderne og dynamisk arkitektur legger ofte opp til vinduer i ulike størrelser og former, med forskjellige krav til funksjon.

Det er alltid to sider av en sak, men for et hjem er det ofte fire. Sydvendte vegger vil ofte ha stort solinnslipp, mens andre vegger kanskje ligger mot en trafikkert vei. Med ulike glassalternativer og en lang rekke tilvalg kan du skreddersy vinduene dine til den bruken de skal møte. Klikk på linkene under for å lese mer om NorDans tilvalg eller tilbehør du kan velge i når du skal velge nye vinduer og dører.

NorDan