Ytterdøren er husets førsteinntrykk

Ytterdøren sier mye om de som bor i huset. Med en ytterdør fra NorDan får du fullstendig frihet i valget av design, funksjon og ytelse.

Den er det første som møter deg og det siste du ser før du reiser hjemmefra. Den rette ytterdøren er på sett og vis en oppsummering av husets arkitektur, beboernes personlighet og stedets krav til ytelse og sikkerhet.

Ytterdør Sirius 863G RAL 5007

Fra tradisjonelt til nyskapende

Doble stålplater for ekstra formstabilitet

NorDans unike dørtilbud handler om mye mer enn bare mange ulike modeller. Fundamentet er tre ulike produktplattformer, hvor hver har sine unike styrker sammenlignet med de andre. Mest kjent er nok dørseriene Dynamikk, Galleri, Visjon, Harmoni og Favoritt. Disse dørene er blant annet konstruert med doble stålplater for ekstra formstabilitet, og leveres som standard med vakuumimpregnert karm. Kombinasjoner av glass, utfresinger og farger gjør at de aller fleste kan finne døren som passer best her, uansett om man ønsker å gå i en mer tradisjonell retning eller man er opptatt av å finne en ytterdør med et mer minimalistisk og moderne uttrykk. En rekke tilbehør og alternativ til håndtak, dørlukkere og andre tilvalg gjør NorDan ytterdør til et svært fleksibelt valg.

For værharde områder

I dørserien Horisont har vi tatt de mest populære, øvrige dørmodellene og bygget dem opp på en ny måte for å kunne tilby ekstrem ytelse i værharde områder. Overflaten er laget av tilnærmet vanntett kompaktlaminat, og sammen med vakuumimpregnert karm og rustfrie hengsler er dette dører som tåler store påkjenninger, også i kystnære områder. Ønsker du en enda mer skreddersydd dørløsning kan dører i hel aluminium være det rette for deg. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan døren din skal utformes. Med de unike egenskapene i aluminium kan både størrelse og utseende tilpasses nøyaktig din boligdrøm.

Elegant ytelse

Den beste ytterdøren er den som er best tilpasset bruksområdet.

Med høy energiytelse, robust konstruksjon og muligheten for å kunne montere ID Lock smart elektronisk dørlås har du alle muligheter for å kunne få en ytterdør du vil være fornøyd med i en årrekke fremover, uavhengig materiale eller utseende.
NorDan