NorDan Screens påmontert fra fabrikk

NorDan gir deg muligheten til å velge hel aluminiumsprodukter med påmontert screens fra fabrikk.

NorDan er en innovativ bedrift som har stort fokus på produktutvikling. I et samarbeid med en av verdens største produsenter av solskjermingsprodukter, Hunter Douglas, lanserte vi i 2015 utvendig solskjerming montert på våre treprodukter fra fabrikk – NorDan Screens.

NorDan Screens er et smart valg av solskjerming. I tillegg til å effektivt redusere både solstråler og opptil 90% av solvarmen, kan solskjermingen styres både manuelt og automatisk. Sammen med vind- og solsensor kan man la screenen selv ta hånd om oppgaven med å skape et godt innemiljø. Når solen ikke lenger er sjenerende skjuler solskjermingen seg elegant. Screenen kan leveres med to forskjellige motorer som enten styres med bryter, fjernkontroll eller kobles til en valgfri smarthusløsning.

Et steg videre

Screens påmontert fra fabrikk – en naturlig del av vinduet.

I 2020 lanserte vi også muligheten for å bestille hel aluminiumsprodukter med påmontert screens fra fabrikk. I motsetning til NorDan Screens hvor screenen er montert på toppen av trevinduet, så blir her screenen montert i en post i selve produktet. Hel aluminiumsprodukter med screens er det beste fra to verdener hvor solskjermingen monteres på vinduene fra fabrikk og er på den måten en naturlig del av vinduet. Dette gjør at man unngår kostbar ettermontering, samtidig som man reduserer solvarmen. Resultatet blir en pen fasade, billigere montering og en robust sperre mot solvarmen.

Les mer om NorDan solskjerming ved å trykke på link under.

NorDan