Garantert lang levetid

Målet vårt har hele tiden vært å levere stadig bedre vinduer og dører til kundene våre. I dag får du både vedlikeholdsfrie produkter gjennom vår Hel Alu-serie og treprodukter med en sopp og råte-garanti helt opp til 30 år.

Et vindu fra NorDan varer med andre ord lenge. Gjennom snart 100 års arbeid og kontinuerlig produktutvikling har vi lært hva som skal til for å produsere vinduer og dører av skikkelig kvalitet. Produktene våre må tåle store påkjenninger. Dette har ført til at vi er blant de ledende i arbeidet med å bekjempe fuktigheten som den kanskje største utfordringen. For deg som kunde kan du derfor være trygg på at du velger produkter med høy kvalitet og bestandighet når du velger NorDan. 
 
Slik beskytter vi mot sopp og råteskader

 
For å unngå råteskader, benytter vi tre av furu med en høy andel kjerneved. Dette i kombinasjon gir god beskyttelse mot sopp og råte. I tillegg vakuumimpregnerer vi alt trevirke som ytterligere forsterker trematerialets evne til å stå imot fuktig og værhardt klima. 
 
For aluminiumsbelagte vinduer og dører i tre, både behandler, pulverlakkerer, kapper og pakker vi aluminiumen i egen fabrikk. Dette gir oss full kontroll gjennom hele produksjonsprosessen, og sikrer at du opplever en gjennomgående  topp kvalitet på dine leveranser. Overflatebehandlingen gjør produktene nærmest  vedlikeholdsfrie og sørger for en sopp og råte-garanti på hele 30 år.   
 
Det er ikke bare produktenes egenskaper som er viktige. Like viktig er også måten vi produserer dem på. Miljøstandardene til NorDan er høye, og vi er stolte av å kunne tilby markedets største sortiment av svanemerkede vinduer og dører.   

Vårt kundeløfte – din trygghet!

Vi jobber hardt hver dag for at du som vår kunde skal være fornøyd med oss, dette er grunnen til at vi i 2014 etablerte det vi i dag kjenner som kundeløftet. På våre vinduer, balkongdører og skyvedører laget i tre, har vi hele 20 års garanti mot sopp og råte. Ønsker du i tillegg aluminiumsbekledde produkter gir vi hele 30 års garanti mot sopp og råte. Forventet levetid er på hele 40 og 60 år. For noen av oss betyr det livet ut.

For deg som privatkunde har vi i tillegg en fem års garanti på knust glass. Uhell kan skje oss alle, derfor gir vi deg denne garantien som en del av Kundeløftet.

Til slutt: Bak hver eneste leveranse fra NorDan står dyktige mennesker som mest av alt ønsker å gjøre deg fornøyd, og gi hvert enkelt produkt så lang levetid som overhodet mulig.