Vedlikeholdsfrie vinduer og dører i Hel Aluminium

Varige og vedlikeholdsfrie

NorDans Hel aluminium vinduer og dører er vedlikeholdsfrie med en levetid så lang at du trolig slipper å skifte dem ut noen gang.

Tiden er blitt en knapphetsfaktor for mange av oss. Nå kan du utstyre din bolig med vinduer og dører som ikke trenger annet vedlikehold enn mildt såpevann, det vil ikke bare frigjøre dyrebar tid, men også gi deg en bekymring eller to mindre.  

Store vindusflater på mål 

Spesielt utviklet med tanke på moderne funkisboliger med store, rene, ubrutte vindusflater, produserer NorDan vinduer og dører i hel aluminium på mål slik at boligen din får nøyaktig det uttrykket du ønsker. 

Slanke innramminger gjør at vinduene glir inn som en naturlig del av boligen og setter de store vindusflatene i sentrum. Lyset slipper til, og skillet mellom inne og ute viskes bort slik at du kan nyte utsikten.
 

Innebygd solskjerming 

NorDans vinduer i Hel aluminium kan bestilles med utvendig solskjerming som en integrert del, noe som ivaretar vindusflatenes enkle og rene preg, og demper både varme og lys om solen blir for sterk. Du velger selv styringsmekanismen, enten bryter, fjernkontroll eller tilkobling til boligens eventuelle smarthusløsning.  

Vi har både inngangsdører, balkongdører, skyvedører og foldedører i sortimentet – alle skreddersydd etter dine behov. Med foldedørene våre gir vi deg mulighet for en åpning til uteområdet på hele 6 meter i bredde og 2,7 meter i høyde. Det gir en fantastisk opplevelse å betrakte den glidende overgangen fra ditt innemiljø til uteområdet ditt.

Energi- og kostnadsbesparende 

Alle NorDans produkter i Hel aluminium tilfredsstiller strenge krav til energieffektivitet og kan også anvendes i passivhus der kravene til god energiutnyttelse er spesielt høye.   

Dessuten: Å kombinere NorDans Hel Alu-produkter med NorDans trevinduer med aluminiumsbekledning, er et populært valg fordi det gir deg muligheten til å justere pris og materiell etter dine behov.