Innvendig og utvendig solskjerming

Håndter været med Screens

Fasaden vår er laget for å gi oss ly og sikkerhet for vær og vind,
og det skal nemlig ikke så mye til for å håndtere disse elementene.

Om solen steker inn gjennom vinduet på en varm sommerdag, er det greit å rulle ned screenen. Den stopper opptil 90% av solvarmen, da kan du gi airconditionen en velfortjent pause. I tillegg så stenger den ute nysgjerrige blikk, samtidig som den gir deg god utsikt innenfra. Uvær og sterk vind har alltid vært en ergrelse for folk flest med utvendig solskjerming. Når uværet først kommer, kan det blåse alt det vil, for du har nemlig NorDan Screens, som tåler vind opptil stiv kuling. I tillegg trenger det ikke å gå ut over fasadens utseende, NorDan Screens glir nemlig sømløst inn i din fasade, med screens ferdig montert fra fabrikk.

Smart så det holder

Med mulighet for appstyring*, vindsensor, solsensor og mer** er Screens utvendig solskjerming smarthusets drøm. Ikke bare kan du heve og senke screenen fra sofaen når du vil, eller etter et tidsskjema, men den kan også kobles til et smarthussystem slik at den automatisk går ned når den merker at solen treffer.

Sømløst design

Enten om du er den klassiske persienne typen, som synes at topp til bunn solskjerming er best, eller om du ønsker den mer fleksible plisségardinet, hvor du kan plassere solskjermingen akkurat slik den passer deg, da har NorDan innvendig solskjerming til ditt behov.
Ikke bare glir plissé og persiennene inn sømløst med dine NorDan produkter, men du får de i en mengde forskjellige farger og mønstre, slik at de matcher resten av rommet. På den måten gjør du din solskjerming til en del av ditt hjems stil.

Når du sitter i stua kan det være greit med innvendig solskjerming som ikke stenger ute det meste av sollyset, den tynne tykkelsen på stoffet lar solen slippe gjennom, slik at den fortsatt lyser opp mye av rommet. Men også soverommet kan tjene på god innvendig solskjerming. Der ønsker man kanskje heller et tykkere stoff, som blokkerer det meste av solstråler, slik at du slipper å tenke på det tidlige sollyset sommermånedene bringer.

*Mulige Smarthussystemer varier, kontakt din lokale NorDan forhandler for mer info.
**Tilgjengelig tilleggsutstyr via NorDan Nettbutikk

NorDan