Si farvel til mygg og insekt i huset

En myggnetting som dekker mange behov

Med NorDan Myggnetting stenger du lett ute alle småkryp, og du kan si farvel til uinviterte gjester som mygg og insekter i huset.

Si farvel til uinviterte gjester som mygg og insekter inne i huset på varme dager, eller bare tider det føles litt innestengt. Med NorDan Myggnetting stenger du lett ute alle småkryp, mens du fortsatt kan nyte den friske luften utenfra, året rundt. Siden myggnettingsrammen monteres på innadslående vinduer, hindrer den ikke vindusvasken i det hele tatt. Du slipper å demontere noe som helst, og det er bare å åpne vinduet og vaske i vei som vanlig.

Fargerikt

Det trenger ikke alltid være bare én farge når det kommer til selve duken på myggnettingen. Med valg av enten grå eller svart duk på myggnettingen har du kontroll på om du ønsker et lysere eller mørkere uttrykk i ditt vindu. Mange myggnettingsrammer kommer bare i en enkel farge. For de fleste fremstår det som et ekstra skue du godt kunne være foruten. Myggnettingesrammen fra NorDan kan du få i samme farge som vindusrammen din, slik at den enkelt og ubemerket står i stil med resten av vinduet.

Enkel å montere, enkelt å vedlikeholde

Komplisert montering? Nei takk. Det må ikke være tidskrevende å gjøre det selv. NorDan myggnetting kommer med ferdigborret hull, slik at den lett kan monteres på ditt vindu. Det gjør det også like enkelt å demontere myggnettingsrammen, –om det noen gang skulle være nødvendig. Løftehjelp trengs ikke, myggnettingen er ikke tung i det hele tatt. Den er nemlig laget i aluminium, som gjør at selv om rammen skal på et stort vindu, slipper du å kalle på en hjelpende hånd.