Tilvalg

Våre vinduer er mer enn bare et vindu

Valg av vinduer innebærer mer enn bare å finne rett type vinduer. Med valget følger nemlig mange tilvalg som kan hjelpe deg å få frem det beste i dine vinduer. Alt fra stil til funksjon kan endres og legges til, og det kan også minimere vedlikeholdet som vinduene dine trenger.
Classic
Modern
Et profilert valg

Det er ofte de små detaljene som gjør de store forskjellene. Derfor tilbyr NorDan to forskjellige kantprofiler på innsiden av vinduet. NorDan Classic er standard profilen vår – et tidløst valg med en unik bølgeprofil. NorDan Modern er akkurat hva navnet beskriver det som – moderne. En avrundet og ren kant, som passer ypperlig til den mer moderne og minimalistiske designen vi skandinavene holder så kjært.

Et robust eksteriør

Ved å velge aluminiumsbekledning til vinduene dine, vil du få mer robuste vinduer og effektivt kunne beskytte dem mot sopp og råte. Faktisk, er det så effektivt at aluminiumsbekledde vinduer har en forventet levetid på 60 år og vi gir deg 30 års garanti mot sopp og råte.

Ikke bare beskytter alu-kledning vinduet ditt ytterligere, det kommer også i akkurat den fargen du ønsker, slik at det kan matche ditt vindu. I tillegg slipper du å tenke på vedlikehold – produktet er nemlig tilnærmet vedlikeholdsfritt takket være vår behandling av råmaterialer.

Glass med mange funksjoner

Glass er ikke bare glass. Det er ikke bare u-verdi og isolasjon som gjelder, men faktisk mye mer. Visste du for eksempel at du kan få sikkerhetsglass, som gir glasset økt beskyttelse mot fallrisiko, innbrudd, hærverk, kollisjon og mer? Glass som er ekstra sikkert får du i typen laminert glass, som består av flere lag med glass som limes sammen med en spesiell folie. Du kan også få sikkerhetsglass av herdet glass. Denne typen er nemlig 4-6 ganger sterkere enn vanlig glass av samme tykkelse.

Solglass er også et populært valg på fasader som er jevnlig utsatt for solstråler. Denne type glass kan stoppe cirka 70% av solvarmen slik at din bolig opprettholder en jevnere varmebalanse. Solglasset slipper fortsatt godt inn med lys slik at du kan nyte solen innendørs.

Sett ditt eget preg på vinduet

Ved å tilføye sprosser til vinduene dine kan du sette et mer personlig preg til ditt hjem. Vindussprosser er tilgjengelig i flere forskjellige typer, hvor av knipsesprossen er den mest populære. Med knipsesprosser montert på utsiden av glasset, får du muligheten til å fjerne hele vindussprossen for å enkelt kunne vaske hele vinduet.

Slik gjør du rette valg

Med å velge tilvalg fra NorDan blir valget mye enklere og løsningene både solide og brukervennlige.

NorDan