Fra produkt til app

En smart hverdag med NorDan

Skreddersy ditt eget smart hjem, med mulighet for styring av Screens, lys, lyd, sikkerhet og varme.

Verden blir smartere, og det er ikke alltid like lett å henge med. Med mange forskjellige produkter, tjenester og tilbud kan man fort slite med å finne noe som passer sammen, og som er kompatibelt med ditt hjem. Med markedets mest komplette smarthusløsning fra NorDan og samarbeidspartnere, gjør vi det enkelt for deg å velge både et smart og sikkert hjem.

Et smart hjem starter med inngangen

Alle vet at et hjem starter med inngangen, dette gjelder også et smart hjem. Fra å låse opp døren med nøkkel, eller å se hvem som kommer gjennom et lite glass, har vi kommet langt. NorDan har innført ID Lock, elektronisk dørlås, som kan fås som tilvalg på alle NorDan ytterdører. Hva betyr dette for deg? Du får en sikrere inngangsdør med mulighet for integrering av både alarm og smarthus i en og samme app.

Sammen med gode samarbeidspartnere tilbyr vi markedets mest komplette smarthussystem.

Det skal være enkelt å ha full kontroll over boligen din, og med dette som bakgrunn har vi sammen skapt en sikker og brukervennlig alarm og smarthussystem basert på løsningen til verdens største alarmselskap. Med alarm på vinduer og dører, kamera på utsiden av inngangspartiet og styring av lys og varme har du full kontroll på både innsiden og utsiden av ditt hjem, uansett hvor du måtte befinne deg.

Smarte vinduer

De innovative løsningene stopper ikke med inngangspartiet.

Du kan bestille forborede dører og vinduer fra NorDan klargjort for smarthus. Magnetkontakter fra Rackit monteres i selve produktene, noe som gjør at du har mulighet for skallsikring i boligen. I tillegg kan du koble vinduer opp mot varmekilder for å spare strøm og energi. Åpner du et vindu så slår panelovnen seg automatisk av. Dette hjelper på å holde både oppvarmingskostnader nede, samt gir deg et bedre innemiljø.

Med NorDan Screens har du, via app eller veggbryter,
tilgang til å regulere solvarmen i ditt hjem.

En duk senkes effektivt over din vindusflate for å unngå overopphetet hus. Det finnes diverse tilvalg til NorDan Screens som hjelper å automatisere produktet. Med sollyssensor og vindsensor fra Somfy styres screenen automatisk etter værforholdene.

Komplett smarthusløsning,
fra produkt til app 

Smarte samarbeidspartnere

Mulighetene er mange når du spiller på lag med erfarne og ambisiøse aktører som Rackit og ID Lock. De er innovatører i sine felt for både elektroniske dørlåser, og komplette smarthussystem. Det er samarbeidet som tillater oss å tilby markedets mest komplette smarthusløsning, fra produkt til app.

NorDan