NorDan Ytterdører

Det beste innen design, funksjon og ytelse

Ytterdøren er husets førsteinntrykk og sier mye om de som bor i boligen. Ved å velge en ytterdør som passer din stil, kan du sette særegent preg på ditt hjem. Med en ytterdør fra NorDan får du fullstendig frihet til å velge det beste innen design, funksjon og ytelse.
NorDan ytterdør Bardu med RAL7037 farge og ID Lock svart

Bredt utvalg av ytterdører

NorDan har et bredt utvalg av ytterdører. Hos oss kan du velge mellom 6 særpregede ytterdørserier og nesten 100 forskjellige modeller. I tillegg kan du velge mellom 20 standardfarger helt uten tillegg i pris eller hvilken som helst farge i NCS- og RAL-skalaen mot et pristillegg. Kombinasjoner av glass, utfresinger og farger gir deg muligheten til å finne din perfekte ytterdør uansett om du ønsker å gå i en mer tradisjonell retning eller vil finne en ytterdør med et mer minimalistisk og moderne uttrykk.

Funksjon og ytelser

Det er ikke bare stil og design som er viktig ved valg av ytterdør

Den skal også oppfylle alle kvalitets- og sikkerhetskrav som finnes. Ytterdørene fra NorDan har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner og de virkelig smarte detaljene som definerer en NorDan dør skjuler seg under overflaten.
Galleri, Dynamikk, Harmoni, Visjon og Favoritt – det er våre dørserier som gir deg rustfrie hengsler og vakuumimpregnert karm som standard, samt en kombinasjon av tykkere dørblad og doble stålplater som forbedrer dørens formstabilitet. Vår Horisont-serie har en overflate av kompaktlaminat, som sammen med vakuumimpregnert karm og rustfrie hengsler er dette dører som tåler store påkjenninger, også i værhardt klima.

Nøkkelfritt og smart

Er du lei av febrilsk leting i lommene og at nøkkelen plutselig blir borte? Da gjør du rett i å velge en NorDan ytterdør. Våre ytterdører kan leveres med ID Lock påmontert fra fabrikk og du slipper å bekymre deg over nøklene dine igjen. ID Lock er FG godkjent og designet for å tåle nordisk klima.

NorDan