Sidene er laget til deg

Gøy at du kjenner deg litt nysgjerrig, og tar deg tid til å lese mer om de nye flotte nettsidene våre. Da skal du vite at vi har jobbet for økt brukervennlighet. At vi har et godt og bredt innhold som er aktuelt, opplysende, inspirerende, og at du enkelt kan finne det du leter etter. Blir du glad for å være her har vi oppnådd mye.

Mer innsikt for å ta de riktige valgene

At du er fornøyd er faktisk vår viktigste oppgave. Det sagt, så har vi lyst å gi deg mer innsikt og kunnskap om våre vinduer og dører, slik at du kan ta de beste valgene når du skal kjøpe nytt. Enten det er vinduer eller dører til ditt prosjekt som proff, eller det er til ditt dyrebare hjem.

Målet er uansett det samme; du ønsker å kjøpe noe som skal vare i mange mange år. At det er uten feil eller mangler, til riktige priser. Da skal du vite at vi i NorDan har satt listen høyt. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du kjøper kvalitet. At du har å gjøre med de beste fagfolkene i bransjen. Alltid.

Som kunde hos oss kan du være trygg på at du kjøper kvalitet. At du har å gjøre med de beste fagfolkene i bransjen. Alltid.

Det forplikter, det vet vi.

Alle våre produkter blir sjekket og kontrollert i alle ledd, slik at vi er sikre på at de holder den kvaliteten du fortjener. Under hvert enkelt produkt finner du god beskrivelse av produktets egenskaper, tekniske spesifikasjon, beskrivelse og dokumentasjon.

Vi bor i et land med røft og robust vær for det man lett kan kalle for viderekomne. Da må våre vinduer og dører tåle mer enn en skvett vann. Der kan vi forsikre deg om at vi leverer og innfrir langt innenfor de aller strengeste krav. Nettopp derfor gir vi deg de beste garantier. Les mer om våre garantier her.

Inspirasjon gjennom perfekt samspill

Det er da vi kjenner den ekte gleden

Da er det ikke så overraskende at vi har et fokus på perfeksjon, hver eneste dag vi går på jobb. Å levere perfeksjon er på mange sett og vis en umenneskelig og uoppnåelig oppgave. Likevel er det en ledestjerne og retning vi tror på, og aktivt forfølger. Det ligger i ryggmargen på oss alle som jobber her. Ingenting er kjekkere enn når vi kan gå hjem etter en lang og god arbeidsdag og vite at vi har levert noe både du og vi kan være stolte av. Det er da vi kjenner den ekte gleden og tilfredsstillelsen for det vi driver med. Det er jo tross alt derfor vi er her. Nå håper vi du setter pris på de nye nettsidene våre. Trenger du litt inspirasjon sjekk gjerne ut våre inspirasjonssider.

Vi trenger innspill fra deg

For at vi skal kunne gi den beste opplevelsen og riktig informasjon, er vi avhengige av gode innspill fra deg. Er det noe du savner eller kanskje noe du synes er bra. Send oss gjerne noen kommentarer her.
NorDan