Sikkerhetsvinduet

Det sikre valget

NorDan Sikkerhetsvindu ble lansert i 1961 som Nor-Dan Perfekt, men det er ingen tvil om at vinduet gjerne kunne ha beholdt sitt gamle navn. Kravene vi satte oss den gang for å utvikle et produkt var kjempestrenge, og strengere har de blitt.
Det sikreste vinduet på markedet

Vi kan si, uten tvil, at NorDan Sikkerhetsvindu er det sikreste vinduet på markedet. Vinduet har 7 forskjellige lukkepunkter vesentlig mer enn ditt gjennomsnittlige vindu. I tillegg ligger alle beslag godt beskyttet bak tettelistene. For ekstra beskyttelse, er selve glasset i vinduet limt til vindusrammen, slik at det ikke kan fjernes utenfra. Vinduet har gjennomgått omfattende testing og fått flere sikkerhetsmerker.

Et vindu med mange funksjoner

Tre håndtak gir deg tre ulike luftestillinger. Uansett hvilken etasje du skulle befinne deg i, gjør de 3 ulike luftestillingene det lekende lett å operere vinduet, samt å vaske det. Utvendig vask av vinduet kan du nemlig gjøre fra innsiden.

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner og egenskaper som Sikkerhetsvinduet har?

Et stolt flaggskip, også internasjonalt

Gjennom flere tiår har NorDan Sikkerhetsvindu vært flaggskipet blant våre produkter. Et slikt multifunksjonelt og sikkert produkt ble fort populært, også over grensene. I Storbritannia og Irland markedsføres vinduet som NorDan Stormguard, og det med god grunn. Vinduet er laget for å motstå det norske været, med sterk vind og harde vintre. Dette gjør at produktet langt overgår alle krav til værstandard på de Britiske øyer.

Klimakalkulator

Har du noen gang tenkt på hvor du kan spare på strømregningen, eller hvor mye Co2 utslipp du kan spare miljøet ved å bytte vinduer? Sjekk vår klimakalkulator, så finner du det ut.

Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

VIS – En smartere arbeidsdag

Med NorDan Vindusinnsetning I System (VIS) blir monteringen lekende lett.

Med NorDan Vindusinnsetning I System (VIS) blir monteringen lekende lett. Vindsperreduken kommer påmontert vinduet fra fabrikk, og sikrer korrekt montering, slik at du slipper å måtte skjøte og tape vindsperren inn mot vinduet.

VIS – mer enn bare en tetteduk

Ikke bare sparer en allerede påmontert vindsperreduk tid, men også miljøet. Med VIS blir det nemlig mindre avfall på byggeplassen, og du oppnår optimal tetting og isolering.

Med VIS får man ikke bare en tetteduk, men også vannbrett, overgangsbeslag og utvendig foring i aluminium, og kan være trygg på at det passer inn i moderne fasader. Vi har gode løsninger for liggende kledning, stående kledning og tømmermanskledning. VIS kan leveres på samtlige vinduer, balkongdører og skyvedører. Se eksempel på veggkonstruksjoner under.

VIS – Montering

VIS er lett å montere, og sparer deg derfor mye tid på byggeplassen. For å se videoer om montering og bruk av VIS, klikk på knapp under.

VIS – Kontakt

Ønsker du å vite mer om VIS? Ta kontakt med ditt lokale salgskontor, så hjelper vi deg gjerne med å gjøre ditt byggeprosjekt litt smartere!

Beste stand Bygg Reis Deg

Prisen for beste stand

Prisen for beste stand deles ut til den standen som har det beste helhetsinntrykket vurdert ut ifra design, kommunikasjon av budskap, presentasjon og eksponering av produkter og tjenester. Juryen har også vurdert standenes stoppeffekt, funksjonalitet og fremtredenen til de som bemanner standen.

I juryen begrunnelse heter det

«Årets vinner har utformet en stand hvor gangbaner er tilpasset flyten i hallen. Produktene og merkevaren kommer tydelig frem. Bemanningen er på topp og hele organisasjonen er til stede. Samtlige ansatte presenterer merkevaren på en imøtekommende og positiv måte. For å skape ekstra stoppeffekt har de tatt i bruk aktiviteter med utgangspunkt i sine sponsorater. Standen er godt synlig og fremstår som lett tilgjengelig, har stor kapasitet og innbyr til dialog med utgangspunkt i produktene.»

Juryen har bestått av Jøns Sjøgren i Byggevareindustriens Forening og Julie Kjær i JCP.

En litt smartere hverdag

Vår hverdag blir smartere og smartere. For en stund siden var smarthjem noe for spesielt interesserte, nå er utvikling slik at det nesten er standard i nybygde hjem.
Hjemmeautomasjon med Rackit

NorDan har i dag et samarbeid med Rackit, en komplett leverandør av smarthussystemer som igjen samarbeider med alarm.com, verdens største alarmselskap og leverandør av alarmsystemer til over 30 forskjellige land. Rackit er tråden som binder sammen våre smarte løsninger, alt i fra solskjerming til inngangsdør og magnetkontakter i vinduet. Alt får du i en enkel app, og alt passer sammen med NorDan produkter. Sammen med Rackit kan vi gi deg optimal beskyttelse mot brann og innbrudd, i en komplett smarthus plattform.

Mulighetene er mange, ikke bare har du full kontroll på dine smarte NorDan produkter, men også på resten av huset. Du kan for eksempel få ringeklokke m/kamera og toveiskommunikasjon, brannvarsler koblet direkte til alarmsentral, og du styrer lett lys, varme og lyd i din app.

Et smart inngangsparti starter med ID Lock

ID Lock, designet for norsk klima.

Døren er det første du møter, og da er det greit med markedets kanskje mest stilige elektroniske dørlås. ID Lock 150 er minimalistisk, smart og kan også fås påmontert fra fabrikk. Mulighetene er mange, spesielt når det kommer til forskjellige inngangsløsninger. Koble til din egen RFID brikke eller bruk din egen personlige inngangskode for å låse deg selv inn. Skulle du heller ønske å bruke appen er det også mulig, forutsatt at du har koblet til en z-wave modul.

ID Lock ble til i Norge, primært for norsk klima. Dørlåsen er laget spesifikt for å kunne tåle vær fra fjord til fjell. Med kombinasjonen av rustfritt stål og et temperaturområde på -25c til 70c, er du sikker på at din inngangsdør tåler alle påkjenninger i alle temperaturer.

Smart fasade

Smarte løsninger kan også være en del av fasadens design. Med NorDan Screens har du nemlig kontrollen over din utvendige solskjerming på din mobiltelefon. Senk eller hev duken med et tastetrykk og/eller en bryter montert på veggen din. Screens styring kan du for eksempel gjøre via din Rackit eller Somfy app.

Smarte tilvalg får du også til Screens. Gjennom vår nettbutikk får du blandt annet app styring til din screen og mye mer. Selv om Screens tåler vind opptil stiv kulig, kan du anskaffe en egen vindsensor som automatisk kan heve screens duken når den registrerer for mye vind. En solfører/solsensor hever og senker også screens-duken din i forhold til hvor mye sol det er ute.

NorDan Screens reduserer opptil 90% av solvarmen, og kommer montert fra fabrikk, slik at den blir lekkert integrert i vinduet og fasaden.

Design i alle detaljer

Fra den minste detaljen, til det største tilvalget, skal du være sikker på at du får noe som passer inn. La ditt NorDan produkt bære et preg av din stil.

Et fargerikt valg

Med 20 standardfarger på vinduer og dører mangler det ikke på utvalget. Fargene vi har satt som standard representerer både de mest populære valgene, men også farger som over tid vist seg populære hos den norske boligeieren. En ting du kan du være sikker på er at uansett din design og stil, så får du fargen til å matche hos NorDan.

Classic
Modern
De små detaljene

Profiler er ikke ofte det aller første du ser, men når du studerer vinduet, ser du fort at profilen på ditt vindu, har mye å si på designet. Vi har i mange år operert med en klassisk «bølgeprofil». Bølgeprofilen som har fulgt oss siden starten har vi døpt «NorDan Classic». Men trenden endrer seg med årene, og nå foretrekker mange heller rette linjer og et minimalistisk preg, da er «NorDan Modern» den rette profilen. Rett, ren og minimal. Design kan også involvere praktiske funksjoner. Det klassiske trevinduet er et vanlig skue i mange boliger.

Ønsker man en mer vedlikeholdsfri opplevelse, kan man få trevinduene med aluminiumsbekledning. Den hjelper nemlig å holde det allerede vakuumimpregnerte trevirket å vare enda lenger, og du får det selvsagt akkurat i den fargen du selv velger.

Et rikt utvalg av tilbehør

Har man mange vinduer har man mest sannsynlig dobbelt så mange vridere. Visste du at vi leverer mange forskjellige vridere? Ikke bare det, men også pyntesprosse, dekkskilt og mer. Så om du bare skal oppgradere stilen til vinduet eller ha en reservedel, så finner du det som passer ditt vindusdesign perfekt på vår nettbutikk. Forskjellige vridere og nye deler finner du også for din NorDan balkongdør og skyvedør.

Det lille ekstra for å binde det hele sammen.

Forskjellige sprosser kan endre uttrykket på vinduet ditt totalt. Valget ditt står mellom 4 typer sprosser. De fleste sprossene kan pulverlakkeres i ønsket farge. I tillegg til sprosser kan du også få ditt NorDan produkt delt med gjennomgående post og losholt i tre.

Ren luft, ren stil

Om sommeren når luftingen blir kjærkommen og huset blir satt under invasjon av insekter, er myggnetting redningen, men det trenger nemlig ikke gå ut over designen. NorDan myggnetting kan like lett demonteres som de monteres, det er gjort på et minutt med drillen. Rammen får du også pulverlakert i samme farge som ditt vindu.

For andre luftemetoder kan fransk balkongdør være løsningen. Et tidløst design i form av et glassrekkverk til dine innadslående NTech produkter kan nettopp være det du trenger. Et lekker og minimalistisk design, i mange forskjellige størrelser og ditt eget fargevalg kan gi fasaden din det lille ekstra du ønsker.

Praktisk design

Sol eller innsynn, uansett så har vi en grunn og et behov for solskjerming, men det trenger ikke gå ut over designen. Innvendige løsninger som plisségardin og persienner er hva du gjør det til, og med et solid utvalg av farger, og et eget festesystem som er skreddersydd til dine NorDan produkter, er du sikker på at alt passer godt sammen.

Men solskjerming trenger nemlig ikke kun å være innvendig, eller ettermonteres. NorDan Screen er resultatet av et samarbeid med Hunter Douglas, hvor din solskjerming er diskrét bygget inn i din fasade. Screensmotoren blir montert på ditt vindusprodukt på fabrikk, og levert på byggeplassen klar til innsetting i fasaden. En minimalistisk løsning som passer godt inn med dagens trend.

NorDan Fransk Balkong

Et historisk tilvalg

Nyt det utvendige innendørs

I årtusener har balkonger hatt en praktisk og vakker arkitektonisk betydning for våre bygninger. Det sies at til og med oldtidens grekere tok i bruk balkonger primært for å bedre luftsirkulasjonen i huset, og gi mer sollys, en problemstilling flere boligeiere fortsatt har den dag i dag.

Med den praktiske bruken av en fransk balkong, gir man lett et innestengt rom en mer utvendig følelse. Mer naturlig sollys, kombinert med følelsen av en mindre barriere mellom inne og ute, bidrar til en mer komfortabel bosituasjon. Når man åpner den franske balkongen, kan man raskt fylle rommet med frisk luft, og nyte det utvendige innendørs.

Kun kreativiteten setter grenser. Alle våre innadslående NTech produkter kan nemlig fås med Fransk Balkong tilvalg.

Nytt eller eksisterende produkt?

Det er av og til sånn at det ikke alltid er kostsvarende, plass eller tid for å bygge en hel balkong. Av og til ødelegger det stilen til din fasade, og noen ganger er det rett og slett bare ikke det du ønsker. Fransk Balkong gir deg en mer direkte portal til utsiden, en løsning som elegant glir inn i din fasade, og som ikke trenger mye plass i det hele tatt. I tillegg hjelper den franske balkongen deg med krav til lysinnslipp i boligen din.

Om du har et innadslående NorDan produkt, eller vurderer å anskaffe det, så er NorDan Fransk Balkong tilgjengelig for deg. Glassrekkverket ettermonteres lett av en fagproff, eller fås påmontert fra fabrikk om du kjøper nytt. Med like mange fargevariasjoner som resten av vårt produktspektrum, får du NorDan Fransk Balkong i samme farge som ditt innadslående produkt.

Et sikkert valg

Glassrekkverket gir deg en sikker gjennomsiktig barrier til utsiden som holder deg trygg. Glasset er herdet, og kommer i to forskjellige tykkelser, begge med polerte kanter og laminert folie, som hjelper glasset å stå imot vær og vind til alle tider.
Med høyde fra 509mm til 1309mm, og bredde fra 228mm til 1970mm, sikrer du at glassrekkverkets størrelse passer ditt behov eksakt. Vi ordner alt sammen når det gjelder sammensettingen av glassrekkvertet, slik sikrer du at du ikke trenger å vente på at noen skal komme fra øst og vest, slik du har ditt produkt i god tid og kan nyte bruken det når du trenger det.

Ønsker eller vurderer du å anskaffe NorDan Fransk Balkong til ditt bygg? Ta kontakt med din NorDan forhandler for mer informasjon og veiledning.Si farvel til mygg og insekt i huset

En myggnetting som dekker mange behov

Med NorDan Myggnetting stenger du lett ute alle småkryp, og du kan si farvel til uinviterte gjester som mygg og insekter i huset.

Si farvel til uinviterte gjester som mygg og insekter inne i huset på varme dager, eller bare tider det føles litt innestengt. Med NorDan Myggnetting stenger du lett ute alle småkryp, mens du fortsatt kan nyte den friske luften utenfra, året rundt. Siden myggnettingsrammen monteres på innadslående vinduer, hindrer den ikke vindusvasken i det hele tatt. Du slipper å demontere noe som helst, og det er bare å åpne vinduet og vaske i vei som vanlig.

Fargerikt

Det trenger ikke alltid være bare én farge når det kommer til selve duken på myggnettingen. Med valg av enten grå eller svart duk på myggnettingen har du kontroll på om du ønsker et lysere eller mørkere uttrykk i ditt vindu. Mange myggnettingsrammer kommer bare i en enkel farge. For de fleste fremstår det som et ekstra skue du godt kunne være foruten. Myggnettingesrammen fra NorDan kan du få i samme farge som vindusrammen din, slik at den enkelt og ubemerket står i stil med resten av vinduet.

Enkel å montere, enkelt å vedlikeholde

Komplisert montering? Nei takk. Det må ikke være tidskrevende å gjøre det selv. NorDan myggnetting kommer med ferdigborret hull, slik at den lett kan monteres på ditt vindu. Det gjør det også like enkelt å demontere myggnettingsrammen, –om det noen gang skulle være nødvendig. Løftehjelp trengs ikke, myggnettingen er ikke tung i det hele tatt. Den er nemlig laget i aluminium, som gjør at selv om rammen skal på et stort vindu, slipper du å kalle på en hjelpende hånd.Innvendig og utvendig solskjerming

Håndter været med Screens

Fasaden vår er laget for å gi oss ly og sikkerhet for vær og vind,
og det skal nemlig ikke så mye til for å håndtere disse elementene.

Om solen steker inn gjennom vinduet på en varm sommerdag, er det greit å rulle ned screenen. Den stopper opptil 90% av solvarmen, da kan du gi airconditionen en velfortjent pause. I tillegg så stenger den ute nysgjerrige blikk, samtidig som den gir deg god utsikt innenfra. Uvær og sterk vind har alltid vært en ergrelse for folk flest med utvendig solskjerming. Når uværet først kommer, kan det blåse alt det vil, for du har nemlig NorDan Screens, som tåler vind opptil stiv kuling. I tillegg trenger det ikke å gå ut over fasadens utseende, NorDan Screens glir nemlig sømløst inn i din fasade, med screens ferdig montert fra fabrikk.

Smart så det holder

Med mulighet for appstyring*, vindsensor, solsensor og mer** er Screens utvendig solskjerming smarthusets drøm. Ikke bare kan du heve og senke screenen fra sofaen når du vil, eller etter et tidsskjema, men den kan også kobles til et smarthussystem slik at den automatisk går ned når den merker at solen treffer.

Sømløst design

Enten om du er den klassiske persienne typen, som synes at topp til bunn solskjerming er best, eller om du ønsker den mer fleksible plisségardinet, hvor du kan plassere solskjermingen akkurat slik den passer deg, da har NorDan innvendig solskjerming til ditt behov.
Ikke bare glir plissé og persiennene inn sømløst med dine NorDan produkter, men du får de i en mengde forskjellige farger og mønstre, slik at de matcher resten av rommet. På den måten gjør du din solskjerming til en del av ditt hjems stil.

Når du sitter i stua kan det være greit med innvendig solskjerming som ikke stenger ute det meste av sollyset, den tynne tykkelsen på stoffet lar solen slippe gjennom, slik at den fortsatt lyser opp mye av rommet. Men også soverommet kan tjene på god innvendig solskjerming. Der ønsker man kanskje heller et tykkere stoff, som blokkerer det meste av solstråler, slik at du slipper å tenke på det tidlige sollyset sommermånedene bringer.

*Mulige Smarthussystemer varier, kontakt din lokale NorDan forhandler for mer info.
**Tilgjengelig tilleggsutstyr via NorDan Nettbutikk

Ikke en lyd

Kvillsfors Lyd-produkter reduserer utvendig lyd med opptil 60 desibel

Vinduet som stenger støyen ute 

Valg av vinduer kan ha direkte innvirkning på livskvaliteten din. NorDans Kvillsfors Lyd-produkter består av vinduer og balkongdører som reduserer lyd med opptil 60 desibel. Det merkes.  

Miljø og trivsel 

Støy og forstyrrende miljø kan gå ut over helsen og hvordan du har det. Vårt mål er at du skal kunne velge produkter som gir et godt innemiljø og øker trivsel i egen bolig. Derfor har vi utviklet en egen serie av produkter som er støyreduserende, og vi kaller den for Kvillsfors Lyd-serie. Ligger boligen din tett på en trafikkåre for eksempel, ved toglinje, i nærheten av et større idrettsanlegg, eller andre steder med mye trafikk? Da er det perfekte valget produkter fra denne serien, fordi du kan stenge mye av lyden ute, og nyte fred og ro inne. 

Merkbar støyreduksjon

NorDans lyddempende produkter består av vinduer med svært god til ekstremt god støyreduksjon. Ofte er deler av boligen mer støyutsatt enn andre. Her vil lydvinduene fra NorDan kunne utgjøre en merkbar forskjell. 
 Også rent estetisk holder vinduene i Kvillsfors Lyd-serien et høyt nivå. Ytterkarmen er i stilren aluminium utførelse og vedlikeholdsfri, mens furu er brukt på innsiden. Kvillsfors Lydvindu kan også utstyres med innebygde persienner, noe som høyner komforten i forhold til solskjerming og sikrer vinduets estetisk rene preg.  

Muligheter

Kvillsfors lydvinduer kan bestilles etter de mål du ønsker. Som et alternativ til NorDans standard hvitfarge (NCS S 0502-Y), gir vi deg også muligheten til å velge blant et stort utvalg øvrige standardfarger. Dette er selvsagt uten tillegg i prisen. 

Flere velger støyreduserende vinduer

Med en støyreduksjon helt opp til 60 desibel, er NorDans Kvillsfors Lydprodukter klasseledende. Det er vi stolte av. For å sette det i perspektiv så vet vi at ørets smertegrense ligger på rundt 130 desibel. Produktet vårt ble først sluppet på markedet i Sverige i 2013 og her til lands i 2018. Nå ser vi at stadig flere begynner å få øynene opp for mulighetene som ligger i disse vinduene. Og du, neste gang er det kanskje din tur? 

Vedlikeholdsfrie vinduer og dører i Hel Aluminium

Varige og vedlikeholdsfrie

NorDans Hel aluminium vinduer og dører er vedlikeholdsfrie med en levetid så lang at du trolig slipper å skifte dem ut noen gang.

Tiden er blitt en knapphetsfaktor for mange av oss. Nå kan du utstyre din bolig med vinduer og dører som ikke trenger annet vedlikehold enn mildt såpevann, det vil ikke bare frigjøre dyrebar tid, men også gi deg en bekymring eller to mindre.  

Store vindusflater på mål 

Spesielt utviklet med tanke på moderne funkisboliger med store, rene, ubrutte vindusflater, produserer NorDan vinduer og dører i hel aluminium på mål slik at boligen din får nøyaktig det uttrykket du ønsker. 

Slanke innramminger gjør at vinduene glir inn som en naturlig del av boligen og setter de store vindusflatene i sentrum. Lyset slipper til, og skillet mellom inne og ute viskes bort slik at du kan nyte utsikten.
 

Innebygd solskjerming 

NorDans vinduer i Hel aluminium kan bestilles med utvendig solskjerming som en integrert del, noe som ivaretar vindusflatenes enkle og rene preg, og demper både varme og lys om solen blir for sterk. Du velger selv styringsmekanismen, enten bryter, fjernkontroll eller tilkobling til boligens eventuelle smarthusløsning.  

Vi har både inngangsdører, balkongdører, skyvedører og foldedører i sortimentet – alle skreddersydd etter dine behov. Med foldedørene våre gir vi deg mulighet for en åpning til uteområdet på hele 6 meter i bredde og 2,7 meter i høyde. Det gir en fantastisk opplevelse å betrakte den glidende overgangen fra ditt innemiljø til uteområdet ditt.

Energi- og kostnadsbesparende 

Alle NorDans produkter i Hel aluminium tilfredsstiller strenge krav til energieffektivitet og kan også anvendes i passivhus der kravene til god energiutnyttelse er spesielt høye.   

Dessuten: Å kombinere NorDans Hel Alu-produkter med NorDans trevinduer med aluminiumsbekledning, er et populært valg fordi det gir deg muligheten til å justere pris og materiell etter dine behov.

Kvalitet skaper kvalitet

NorDans vinduer og dører

Garantert lang levetid

Målet vårt har hele tiden vært å levere stadig bedre vinduer og dører til kundene våre. I dag får du både vedlikeholdsfrie produkter gjennom vår Hel Alu-serie og treprodukter med en sopp og råte-garanti helt opp til 30 år.

Et vindu fra NorDan varer med andre ord lenge. Gjennom snart 100 års arbeid og kontinuerlig produktutvikling har vi lært hva som skal til for å produsere vinduer og dører av skikkelig kvalitet. Produktene våre må tåle store påkjenninger. Dette har ført til at vi er blant de ledende i arbeidet med å bekjempe fuktigheten som den kanskje største utfordringen. For deg som kunde kan du derfor være trygg på at du velger produkter med høy kvalitet og bestandighet når du velger NorDan. 
 
Slik beskytter vi mot sopp og råteskader

 
For å unngå råteskader, benytter vi tre av furu med en høy andel kjerneved. Dette i kombinasjon gir god beskyttelse mot sopp og råte. I tillegg vakuumimpregnerer vi alt trevirke som ytterligere forsterker trematerialets evne til å stå imot fuktig og værhardt klima. 
 
For aluminiumsbelagte vinduer og dører i tre, både behandler, pulverlakkerer, kapper og pakker vi aluminiumen i egen fabrikk. Dette gir oss full kontroll gjennom hele produksjonsprosessen, og sikrer at du opplever en gjennomgående  topp kvalitet på dine leveranser. Overflatebehandlingen gjør produktene nærmest  vedlikeholdsfrie og sørger for en sopp og råte-garanti på hele 30 år.   
 
Det er ikke bare produktenes egenskaper som er viktige. Like viktig er også måten vi produserer dem på. Miljøstandardene til NorDan er høye, og vi er stolte av å kunne tilby markedets største sortiment av svanemerkede vinduer og dører.   

Vårt kundeløfte – din trygghet!

Vi jobber hardt hver dag for at du som vår kunde skal være fornøyd med oss, dette er grunnen til at vi i 2014 etablerte det vi i dag kjenner som kundeløftet. På våre vinduer, balkongdører og skyvedører laget i tre, har vi hele 20 års garanti mot sopp og råte. Ønsker du i tillegg aluminiumsbekledde produkter gir vi hele 30 års garanti mot sopp og råte. Forventet levetid er på hele 40 og 60 år. For noen av oss betyr det livet ut.

For deg som privatkunde har vi i tillegg en fem års garanti på knust glass. Uhell kan skje oss alle, derfor gir vi deg denne garantien som en del av Kundeløftet.

Til slutt: Bak hver eneste leveranse fra NorDan står dyktige mennesker som mest av alt ønsker å gjøre deg fornøyd, og gi hvert enkelt produkt så lang levetid som overhodet mulig.