Sikkerhetsvindu

Avansert og enkelt

NorDan Sikkerhetsvindu er et innadslående, toveissvingende vindu med tre ulike luftestillinger og full åpning som muliggjør utvendig vask innenfra. Den avanserte mekanismen er resultatet av mange års produktutvikling.

Tåler tøff motstand

Vinduet er markedets mest innbruddssikre med hele 7 låsepunkter. Det har 3 lufteposisjoner, og alle beslag ligger beskyttet bak tettelisten. Konstruksjonen og styrken på beslagene særmerker vinduet. Glasset limes til rammen og kan ikke fjernes fra utsiden. Sikkerhetsvinduet har gjennomgått omfattende testing og prøving, og er markedets mest innbruddsikrede vindu. Kan også leveres som Svanemerket vindu.

NorDans flaggskip blant vinduer, kontinuerlig forbedret siden lanseringen i 1961. Innadslående, toveis-svingende vindu med markedsledende ytelse.Solide beslag, og godt beskyttet justeringsskrue særmerker vinduet

NorDan Sikkerhetsvindu har 3 lufteposisjoner, og alle beslag ligger beskyttet bak tettelisten. Konstruksjonen og styrken på beslagene særmerker vinduet. Glasset limes til rammen og kan ikke fjernes fra utsiden. Sikkerhetsvinduet har gjennomgått omfattende testing og prøving, og er markedets mest innbruddsikrede vindu.

Hvilke vinduer passer for deg?

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

Tilvalg er valg du må gjøre når du bestiller vindu eller dører fra NorDan

Det kan være vanskelig å velge rett farge på vinduet, og vite hva slags glass en ønsker. Skal du ha solskjerming inne eller ute, eller kanskje du trenger myggnetting. For ikke å snakke om hva slags type håndtak du ønsker.

Tilvalg

NorDan