Solskjerming – For et perfekt inneklima

Fleksible løsninger for både innvendig og utvendig solskjerming

Når man handler solskjerming, er det mye å tenke på. Hvor mye innsyn skal det være? Passer fargene med resten av interiøret? Og mye mer. Med NorDan Solskjerming har du muligheten for fleksible løsninger for både innvendig og utvendig solskjerming. Man må også ta i betraktning at en av de viktigste funksjonene av solskjerming er å bedre innemiljøet ved å balansere lys og varme.

Plisségardin og persienner – Fleksibelt og skreddersydd

Solskjerming kommer i mange former og med forskjellige funksjoner. Uansett om du velger NorDan plisségardin eller persienner, så blir din solskjerming skreddersydd til ditt NorDan produkt.

For at innvendig solskjerming skal gå i et med husets interiør, kan du hos oss velge mellom flere nøye utvalgte farger på persienner og plisségardiner. Våre Duo plisségardiner kommer i 6 forskjellige farger, mens våre vanlige plisségardiner kan fås i hele 10 farger. Også våre persienner kommer i 7 forskjellige farger. Forskjellen mellom våre vanlige plisségardiner og Duo plisségardiner er at duo plisséer har dobbelt stoff, mens vanlig plissé har enkelt stoff. Med Duo plissé får du bedre lystetthet og ekstra beskyttelse mot innsyn. På persienner kan du enkelt justere vinklingen på lamellen for å få full kontroll på hvor mye lys du ønsker å slippe inn eller ut.

NorDan Screens – Utvendig solskjerming, integrert i fasade

NorDan Screens er vår egen satsning på integrert solskjerming i fasade. Solskjermingen kommer montert på produktet fra fabrikk, som sørger for lett innsetting i fasade, og enkel tilkobling for elektriker. Screensduken opereres enten med bryter på veggen, fjernkontroll eller app- alt avhengig av hva slags motor og funksjon du har behov for.

nordan_screens_fasade

NorDan Screens laget for å tåle vind opp til stiv kuling

Når vinden blåser som verst kan du være trygg på at til forskjell fra mange utvendige persienner og markiser, så er NorDan Screens laget for å tåle vind opp til stiv kuling. Screens kan også fås med egen vind-sensor som måler vindstyrken og automatisk hever duken om det skulle bli for mye vær, forutsatt at man har koblet dette via app.
NorDan Screens reduserer opptil 90% av solvarmen. En utvendig solskjerming som slipper daglyset inn, samtidig som den holder solstrålene ute.

Tilbehør og oppgraderinger kan også fås, om du ønsker full kontroll over ditt produkt. Vind-sensor, lys-sensor eller fjernkontroller fra Somfy finner du i vår nettbutikk.

E-Learning for Screens

Med egen e-læringsmodul er NorDan Screens lett å sette seg inn i. Kurset tar cirka 10-15 minutter å gjennomføre. Lær mer om fordelene med NorDan Screen og hvordan man enkelt kan prosjektere for å få den beste mulige løsningen.

NorDan