NorDan Hel Aluminium

Screens banner

Helt nye muligheter med alt på ett sted

Tre kombinert med aluminium utvendig har vært en stor suksess for NorDan i flere tiår. For å tilby markedet den beste totalløsningen introduserer NorDan nå Hel Aluminium. Dette åpner for helt nye løsninger for alle typer bygg.

 

Produktinfo

NorDan har foretatt en kritisk evaluering av flere markedsløsninger, og har konkludert med et tett partnersamarbeid med Sapa Aluminiumssystem for å tilfredsstille de strengeste kvalitetskrav for det skandinaviske markedet.

Dette er NorDan Hel Aluminium

 • Gode energiegenskaper
 • Robust konstruksjon
 • Høy motstandsdyktighet mot UV-stråler, temperatur-
 • forandringer og uvær
 • Lavt vedlikeholdsbehov
 • Resirkulerbart råmateriale
 • Enorme valgmuligheter
 • Skreddersøm og gode råd fra vår egen designavdeling
 • BIM-objekter på forespørsel
 • Kostnadseffektivt med alle vinduer og dører fra en og samme leverandør

Kontakt

NorDan Hel Aluminium

Kontorveien 12
4033 Stavanger

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: +47 466 20 110
Tlf: +47 466 20 124
Tlf: +47 5140 4000


Screens katalog
 

Vinduer

Vindusløsninger i hel aluminum

Å velge rett vindu til rett bruksområde kan være en krevende øvelse. Med vinduer i hel aluminum blir det hele litt enklere. Mengden dagslys er avgjørende for å oppleve kvalitet når man er innendørs, uansett om det er hjemme eller på jobb. NorDans vinduer i hel aluminium er konstruert for maksimalt lysinnslipp, uten å gå på bekostning av isolasjonsevne og tetthet.
1086/3086 PX Vindusløsning

1086 PX for åpningsbare vinduer og 3086 PX for faste vinduer er et superisolert system basert på 86 mm karmbredde.1086/3086 SX Vindusløsning

1086 SX for åpningsbare vinduer og 3086 SX for faste vinduer er et ekstra godt isolert system med 86 mm karmbredde.1086/3086 Vindusløsning

1086 for åpningsbare vinduer og 3086 for faste vinduer er et isolert system basert på 86 mm karmbredde.1086/3086 Prosjektløsning

Lavprofil-løsning for isolerte vinduer med U-verdier helt ned mo 0,81 W/m²K. Maksimalt lysinnslipp takket være den slanke karmen som er 52 mm på utsiden og 87 mm på innsiden inklusiv vindusrammen. Karmen er «skjult», og bare vindusrammen er synlig fra utsiden. Ekstra godt isolert SX- og superisolert PX er tilgjengelig.1086/3086 SX Norgeskarm

Ekstra isolerte vinduer med U-verdier ned mot 0,73 W/m²K. Spesielt tilpasset det norske markedet, og leveres blant annet med foringsnot på innsiden og festespor for enkel montering av utvendig beslag. Tilgjengelig som Standard, SX eller superisolert PX.1050/3050 Ikke-isolerte løsninger

Profil basert på 50 mm karmbredde. Den idelle løsningen for innvendige løsninger eller andre bruksområder hvor isolerende egenskaper ikke er påkrevd.

Skyvedører

Skyvedører i hel aluminum

På skyvedører kommer Hel Aluminium fra NorDan virkelig til sin rett. Enkel betjening og maksimalt lysinnslipp trekker utsikt og uteområder inn, samtidig som de robuste løsningene gir en følelse av trygghet. Skyvedører har mange bruksområder, fra næringsbygg til sykehus, offentlige bygg og privatboliger. Gode energiegenskaper og robuste, men elegant konstruksjon gir dører som tåler alle typer vær og som tillater en lang rekke ulike designvalg.


Heve-skyvedør

2160 S Heve-skyvedør

Heve-skyvedører med U-verdier ned mot 1,2 W/m²K er basert på enten enkel-, dobbel- eller trippelsporet bunnskinne. Heve-skyvedøren gjør det mulig å skape store åpninger, samtidig som betjening av skyvedøren er svært enkel. Det gjør løsningen godt egnet ikke bare til offentlige bygg, men også til private hjem hvor design er høyt prioritert. Heve-skyvedøren er tilgjengelig i en rekke forskjellige konfigurasjoner, med opptil seks rammer i samme karm. Terskelen er konstruert for å felles ned i gulvet, slik at terskelfri adgang er mulig.

 

Foldedør

1086 Foldedører

1086 Foldedører Foldedører med U-verdier ned mot 1,1 W/m²K. Foldedørene kan konfigureres for enten innvendig eller utvendig åpning, og gjør det mulig å åpne fullstendig opp ved å skyve rammene helt til siden. Man unngår poster i lysåpningen, og løsningen passer bredder helt opp til 6,6 meter. Foldedørene er godt isolert, og er enkle å betjene og justere ved behov. Skjulte hengsler gir et stilrent uttrykk, og konstruksjonen reduserer faren for fingre i klem. I privathjem passer foldedøren godt som utgang mot uteområder og i vinterhager, mens den i kommersielle bygg er svært godt egnet i for eksempel restauranter og butikker. Mange konfigurasjonsmuligheter med opptil 7 folderammer.

 

Vipp-skyvedør

1086 Vipp-skyvedør

Vipp-skyvedører med U-verdier ned mot 0,86 W/m²K er basert på 86 mm brede profiler. Vipp-skyvedørene glir på en skjult skinne som ligger parallelt med den faste delen av skyvedørskonstruksjonen. I lukket posisjon er den åpningsbare delen i flukt med den faste. For enkel ventilasjon kan den øvre delen av skyvedøren vippes innover i rommet. Døren er svært tett, og en hevet terskel reduserer risikoen for vannlekkasjer. Systemet er tilgjengelig med enten godt- eller superisolerte profiler. Kan enkelt kombineres med 1086 innadslående vinduer, faste vinduer og foldedører siden de alle er basert på den samme grunnleggende profilen.

Dører

Dører i hel aluminum

En god ytterdør skal gi mer enn et godt førsteinntrykk. NorDans ytterdører i hel aluminium er både solide og svært værbestandige. Alle Hel Aluminium ytterdører er bygget på en kraftig og stabil konstruksjon basert på 86 mm brede profiler. Ytterdører i aluminium tilbyr trygg og enkel betjening i tillegg til lang levetid. De er like godt egnet for privatboliger som for større prosjekter, og tilbyr høy isolasjonsevne og markedsledende værmotstand. Velg mellom mange kombinasjonsmuligheter, glassalternativ og brystninger. Også godt egnet for innvendig bruk.
2086 SX Dørr

Godt isolerte ytterdører med ytterligere isolerende elementer i profilene. Basert på 86 mm karmbredde.2086 Dørr

Isolerte ytterdører med U-verdier ned mot 1,3 W/m²K. Basert på profiler med 86 mm karmbredde.2050 Dørr

Ikke-isolerte dører basert på 50 mm brede karmprofiler. Den idelle løsningen for innendørs bruk eller områder hvor isolasjonsevne ikke er påkrevd.

Brann

Brannklassifiserte vinduer og dører

Godkjente, brannklassifiserte vinduer og dører i NorDan Hel Aluminiumsortimentet er designet for å hindre varmegjennomgang i opptil 60 minutter. Brannklassifiserte vinduer og dører er basert på profiler med 86 mm karmbredde. Profilene er fylt med et brannhemmende materiale, som hindrer varme- og røykgjennomgang. Godt egnet for næringsbygg, sykehus, skoler, leilighetsbygg, offentlige bygg osv. Løsningene gir prosjekterende enda flere muligheter til å velge de rette produktene til de rette bruksområdene.
2086 C Sa/Sm dører EI30 eller EI60

Lorem3086 faste vinduer EI30 eller EI60

LoremProduktene er testet og innfrir kravene som stilles til: EI30 eller EI60;

 • Klassifisert for røykgasskrav Sa og Sm
 • Termisk isolasjon
 • Løsning for antiklem er mulig

Kontakt NorDan Hel Aluminium

Kontakt oss. Vi vil gjerne svare på dine spørsmål

Du kan kontakte oss via telefon eller e-post nedenfor.


Kontakt

NorDan Hel Aluminium

Kontorveien 12
0433 Stavanger

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: +47 466 20 110
Tlf: +47 466 20 124
Tlf: +47 5140 4000

E-mail NorDan Hel Aluminium
Navn (*)
Skriv inn navnet ditt
E-post (*)
Vennligst skriv inn en korrekt e-postadresse
Emne (*)
Skriv et emne
Melding (*)
Beskriv saken din
Sikkerhet (*) Sikkerhet
Skriv inn riktig tegn
Send e-post