Tre håndtak for trygghet og trivsel 

Med sine karakteristiske tre håndtak er Sikkerhetsvinduet fra NorDan lett gjenkjennelig.

Men det er langt flere enn tre gode grunner til at vinduet har vært et førstevalg gjennom snart 60 år. Du har helt sikkert sett det, selv om du ikke har lagt merke til det. I alt fra barnehager og hoteller til kontorbygg og eneboliger har Sikkerhetsvinduet fra NorDan funnet en naturlig plass takket være sine unike egenskaper.  

Solid og sikkert i bruk 

Sikker lufting og enkel rømming

Det første man legger merke til med Sikkerhetsvinduet er at det er innadslående. I daglig bruk gjør luftestillingen det enkelt å få god utlufting, samtidig som man hindrer adgang gjennom vinduet fra utsiden. Med et enkelt grep kan man også åpne hele vindusrammen innover, slik at man får en rømningsvei fri for hinder hvis man har behov for å komme seg ut. Solid når det er lukket, sikker lufting og enkel rømming har blant annet gjort Sikkerhetsvinduet til en favoritt på mange soverom på bakkeplan. 
 

Værets verste fiende 

Noen steder har mer vær enn andre. Det betyr ikke at man nødvendigvis må unngå store, åpningsbare vindusflater. Med Sikkerhetsvinduet kan man få store størrelser, og den robuste konstruksjonen er testet og godkjent i vindstyrker opp til orkan styrke. Med mulighet for utførelse i henhold til Passiv-standarden og utvendig aluminiumsbekledning holder Sikkerhetsvinduet været ute, og den lune varmen inne. Det kanskje beste av alt er at det kan leveres med Svanemerket for ekstra god samvittighet. 

Uendelige kombinasjoner 

Vinduer er ofte gode alene, men enda bedre når de settes sammen i kombinasjoner. Sikkerhetsvinduets beste venn er store vinduer med faste karmer. Resultatet er robuste vinduskonstruksjoner i store størrelser med slank profil, samtidig som man ivaretar mulighetene for å kunne lufte eller åpne deler av vinduet helt. Slike kombinasjoner er ofte foretrukket i mange moderne boliger, og byr på muligheter nesten uten begrensninger. 

NorDan