Ta snarveien til et smartere hjem 

Som husbygger har du enorme valgmuligheter for å gjøre ditt nye hjem smart. Med smarte tilvalg fra NorDan blir valget mye enklere og løsningene både solide og brukervennlige. 

I nye hus er det ikke lenger et spørsmål om man skal ha smartteknologi. Det er like mye et spørsmål om hvor mye man kan gjøre smart. Og det er ikke så rart, for det som før var en nisjeinteresse for teknologisk anlagte er i dag blitt til et enormt utvalg av brukervennlige og robuste løsninger som tåler daglig bruk. 

Klart det skal være smart 

Få vinduer og dører forberedt for smarthus rett fra fabrikk

Alt som kan betjenes i et hus kan også gjøres smart, men for de aller fleste er det belysning, temperatur og sikkerhet som er de viktigste årsakene til å velge en smarthusløsning. En fellesnevner er uansett at man ikke kan få et smart og sikkert hjem før man har forberedt vinduer og dører med nødvendige sensorer. Velger du NorDan som leverandør kan du få vinduene dine forberedt for smarthus rett fra fabrikk, og sammen med samarbeidspartnere kan du bygge ut komplette systemer som gir deg all funksjonalitet du måtte ønske. 

Smarthuset begynner ved døren 

Et smarthus skal gi deg mer oversikt, og følelsen av kontroll begynner gjerne ved inngangsdøren

Ytterdører fra NorDan kan leveres med den smarte dørlåsen fra ID Lock ferdig montert, og gjennom vårt partnerskap med Rackit kan du få en komplett smarthusinstallasjon klar til bruk. Den er selvfølgelig også forberedt for styring av NorDan Screens solskjerming fra mobilen! 

id_lock_150_sort
NorDan