Laget for ytelse

Mye har endret seg gjennom de 60 årene sidene vårt sikkerhetsvindu først ble introdusert til markedet.

Regulasjoner, høye krav fra markedet og energikrav er noen av de mange utfordringer vårt sikkerhetsvindu har møtt.
Vårt sikkerhetsvindu har tidene igjen og igjen vist seg selv som et ekstremt fleksibelt produkt fra dets skapelse til i dag. La oss ta deg med på en reise for å lære mer om hvordan et ideen bak et vindu som ble konstruert i 1962 fortsatt til den dag i dag gir deg ytelsen og verdien som til og med utklasserer dagens standard.

En av NorDans styrker har alltid vært å kunne gjøre gode ideer til en realitet. Produksjonen i seg selv har alltid vært en vital del av NorDans DNA, og Sikkerhetsvinduet vårt i seg selv er kanskje det største symbolet på dette.

Når vi utviklet ideen til vinduet som senere skulle bli kjent som NorDan sikkerhetsvindu begynte i 1962, satte vi oss selv veldig strenge mål. Selv om prinsippene for vinduer med innvendig åpning var velkjente, klarte vi å identifisere svakhetene med de eksisterende løsningene og satte straks i gang med å fikse dem. Løsningen til et funksjonelt og fleksibelt, enkelt å operere vindu endte opp med å være en liten bæring i det nedre høyre hjørne.
Tillegget av en ny bæring satte vinduet i en annen klasse fra lignende løsninger. Faktisk, så var løsningen så unik at patentet for dette ble godkjent 5 desember 1964. Vinduet, som på den tiden ble lansert og markedsført som «Nor-Dan Perfekt» ble raskt en velkommen nyhet i markedet.

NorDan