Si hei til NorDan Vidsyn!

Gode vinduer og dører fortjener vask og vedlikehold med høy kvalitet. Det skal nyetablerte NorDan Vidsyn ta seg av.

– Som markedsledende produsent av vinduer og dører har NorDan allerede en sterk posisjon på produktsiden. Men for produkter som har en forventet levetid på 60 år finnes det mange muligheter for også å kunne levere tjenester knyttet til vinduene.

En del av disse nye tjenestene samler vi i NorDan Vidsyn, sier administrerende direktør i NorDan AS, Trond Magnar Unhammer.

Samfunnsansvar fra start

I første omgang vil Vidsyn tilby vask og vedlikehold av vinduer og dører i Lister og Dalane – regionen. Like viktig som hva og hvor er ambisjonene for hvem som skal jobbe i Vidsyn, og hvordan NorDan gjennom denne etableringen kan ta et større ansvar for å inkludere de som kan havne utenfor arbeidslivet.

– Det finnes mange dyktige mennesker som av ulike årsaker ender opp utenfor det ordinære arbeidslivet. Som en stor aktør har vi et ansvar for å legge til rette for inkludering og redusere utenforskap.

Med Vidsyn skal vi bidra til, og legge til rette for, at mennesker som ikke får ut sitt potensiale i arbeidslivet – skal få muligheter for utprøving, opplæring, veiledning og ansettelse, sier Unhammer.

Vidar Arntsen

Vask og vedlikehold

NorDan Vidsyn er fortsatt i støpeskjeen, og under daglig ledelse av Vidar Arntsen vil tilbudet ta en tydelig form de nærmeste månedene. Han er både entusiastisk og ydmyk overfor oppgaven.

– Vidsyn handler ikke om å redde verden, men om å kunne tilby nye tjenester samtidig som man har mer enn én tanke i hodet. I tråd med den velkjente NorDan-kvaliteten skal vi levere tjenester som overgår forventningene til kundene våre, og vi skal være både resultatorienterte og handlekraftige.

NorDan