Energikampanje

Få kampanjepris og spar energi ved oppgradering av vinduer, balkongdører og skyvedører

Nå får du kampanjepris på produkter med 3-lags glass og aluminiumsbekledning. Oppgrader dine vinduer og dører i dag og få lavere energikostnader og økt bokomfort.

Kampanjen gjelder for bestilling av minimum 10 produkter med 3-lags glass og aluminiumsbekledning eller produkter i GreenTech-serien. Kampanjen gjelder for bestilling innen 30 april.

Ta kontakt med din NorDan forhandler for tilbud.

Gamle vinduer kan stå for opptil 40% av det totale varmetapet i en bolig

Oppgradering av vinduer vil gi flere fordeler:

  • Redusert varmetap: Bedre isolerte vinduer reduserer varmetapet gjennom glasset, slik at mindre varme slipper ut om vinteren og mindre varme kommer inn om sommeren.
  • Lavere energikostnader: Ved å redusere behovet for oppvarming eller nedkjøling av boligen, kan du se en betydelig reduksjon i strømregningen over tid.
  • Økt bokomfort: Bedre isolerte vinduer bidrar til jevnere temperatur innendørs ved å redusere trekk og kaldras.
  • Verdiøkning av eiendommen: Bedre isolerte vinduer kan øke verdien på eiendommen din. Potensielle kjøpere er ofte villige til å betale mer for energioppgraderte boliger.
  • Et miljøvennlig valg: Redusert energiforbruk betyr også redusert miljøbelastning og lavere CO2-utslipp fra boligen.

Bruk vår klimakalkulator for å regne ut hvor mye du kan spare ved å oppgradere dine vinduer.

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

NorDan