Bygg Reis Deg 2021

Møt NorDan på stand B02-04 den 20-23 Oktober, og vi gleder oss til å se dere alle, både nye og kjente ansikter. Kom innom for en hyggelig prat og en NorDan vaffel.
Konsept-produkter

Dette året har vi med noe ekstra innovativt i ryggsekken. Konsept produkter skal stilles ut. Disse viser hva vi har mulighet til å få til, om man bare våger å satse. Vi ønsker å dele våre drømmer for morgendagens vinduer og dører med dere og sammen se på mulighetene for fremtiden. Konsept-produkter kan dessverre ikke bestilles nå, men hvem vet hva fremtiden bringer?

Tradisjonelt men innovativt

NorDan AS har deltatt på BRD i en årrekke, og vi har alltid vist våre klassikere i forskjellige varianter. Det er spennende å tenke at et produkt kan forbli det samme gjennom årene, samtidig som mange forbedringer og teknologiske fremskritt utvikles.

Vår stand, din portal

På vår stand finner du et rikt utvalg av produkter. Vi tilbyr, gamle og nye produkter, men også flere tilvalg. Mulighetene er mange med NorDan , og vi ønsker å vise noen av tilpasningene som er mulig med våre produktene. I tillegg finner du en del informasjon fra våre informasjonsskjermer samt våre hyggelige medarbeidere som gleder seg til å slå av en prat.

Kjappe gjester

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår stand. NorDan tar også imot noen ekstra kjappe gjester, nemlig Jakob og Gjert Ingebrigtsen! Møt dem på NorDan sin stand på Bygg Reis Deg 2021, og hør mer om hvorfor vårt samarbeid er det Perfekte Samspillet.