Ytterdører fra NorDan

Ytterdører til å stole på

Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger du ser på ytterdøren din?

Om du lever i en travel hverdag, hvor du er inne og ute av huset hele tiden, eller bare kommer hjem etter en avslappende ferie, så er det kjærkomment å se den trofaste ytterdøren ønske deg velkommen hjem. Ytterdøren er mer enn bare prikken over i’en i fasaden din. Den er nemlig noe av det første både du og dine gjester ser når de ankommer boligen din, og den fullfører uttrykket som preger din fasade. Da er det viktig at det uttrykket er pålitelig, sterkt og fullspekket av kvalitet.

Minimalistisk, i ekte skandinavisk stil
Skandinavisk arkitektur og interiørtrender har lenge vært preget av minimalisme, som kombinerer funksjonalitet med et vakkert utseende. Da er det ingen grunn til at ytterdøren ikke skal føle seg inkludert. På våre ytterdører* kan du nå få skjulte hengsler som tilvalg, slik at det som før var en ekstra del av døren, nå ligger skjult i karmene. Skulle du ønske et enda mer minimalistisk preg på din ytterdør, er det også selvsagt mulig. Vi tenker ikke så mye over det, men du har helt sikkert lagt merke til at når ytterdøren din har glass-elementer, så har disse lister rundt seg. Nå kan du nemlig få et utvalg ytterdører** uten synlige glasslister, slik at du kan nyte en enda mer diskrét overflate på ditt inngangsparti.

Det som virkelig runder av ytterdøren er låsen. Med NorDan ytterdører kan du få ID Lock ferdigmontert fra fabrikk som tilvalg, men den er også lett å ettermontere. ID Lock 150 har et rent og moderne design som passer ypperlig til ytterdøren, den kommer også i 3 forskjellige farger. Som et følge av vårt samarbeid med ID Lock og Rackit kan vi nå tilby et komplett smarthussystem.

NorDan ytterdør Trysil med RAL3011 farge og ID Lock svart
NorDan ytterdør Sira med RAL5007 farge og ID Lock sølv
NorDan ytterdør Nea med RAL8019 farge og ID Lock hvit
Et robust inngangsparti, for din trygghet

Styrke er noe som kjennetegner våre ytterdører. Hovedparten av dørseriene våre er konstruert med ikke bare en, men to stålplater. Det garanterer formen, stabiliteten og sikkerheten på din ytterdør. Slik kan du være trygg på at din ytterdør holder alle uønskede elementer ute. Dørserien Horisont har en annerledes konstruksjon enn resten av våre ytterdør-serier. Disse dørene er nemlig bygget med kompaktlaminat, et verdig og sterkt alternativ til vår tradisjonell ytterdørkonstruksjon med stålplater.

Kvalitet som standard
For oss i NorDan er det en ting som er et selvfølge: Kvalitet er standard. For de som lever i kystnære strøk, med et mer aggressivt miljø, hvor til og med havet jobber mot deg, er det betryggende å vite at NorDan hengsler leveres i rustfritt stål som standard, si farvel til korrosjon for godt!

*Skjulte hengsler tilgjengelig som tilvalg på Horisont ytterdører
**’Ingen synlige utvendige glasslister’ kun tilgjengelig på Horisont Design ytterdører.