NorDan fast karm

Fast karm gir mulighet for utstrakt bruk av større glassflater og særegne arkitektoniske alternativ.

Nordan fast karm gir mulighet for større glassflater og særegne arkitektoriske alternativ. Vinduer med fast karm gir deg utallige muligheter for å slippe dagslyset inn i hjemmet ditt, og leveres i mange ulike former.
Fastkarm-vinduet fra NorDan kan ikke åpnes, men nettopp det åpner for svært mange designvalg.

Store glassarealer gjør Fastkarm spesielt godt egnet for moderne boliger, hvor vinduene utgjør en viktig del av arkitekturen. Store vindusflater som slipper inn lys, reduserer behovet for kunstig belysning samtidig som sollyset tilfører varme og trivsel. Kan også leveres som Svanemerket vindu.

Store vindusflater som slipper inn lys, reduserer behovet for kunstig belysning samtidig som sollyset tilfører varme og trivsel.

Hensyn til personsikkerhet, rømningsveier og vaskemuligheter må tas før man bestemmer seg for å velge et vindu med fast karm.

Hvilke vinduer passer for deg?

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

Tilvalg er valg du må gjøre når du bestiller vindu eller dører fra NorDan

Det kan være vanskelig å velge rett farge på vinduet, og vite hva slags glass en ønsker. Skal du ha solskjerming inne eller ute, eller kanskje du trenger myggnetting. For ikke å snakke om hva slags type håndtak du ønsker.

Tilvalg
NorDan