En litt smartere hverdag

Vår hverdag blir smartere og smartere. For en stund siden var smarthjem noe for spesielt interesserte, nå er utvikling slik at det nesten er standard i nybygde hjem.
Hjemmeautomasjon med Rackit

NorDan har i dag et samarbeid med Rackit, en komplett leverandør av smarthussystemer som igjen samarbeider med alarm.com, verdens største alarmselskap og leverandør av alarmsystemer til over 30 forskjellige land. Rackit er tråden som binder sammen våre smarte løsninger, alt i fra solskjerming til inngangsdør og magnetkontakter i vinduet. Alt får du i en enkel app, og alt passer sammen med NorDan produkter. Sammen med Rackit kan vi gi deg optimal beskyttelse mot brann og innbrudd, i en komplett smarthus plattform.

Mulighetene er mange, ikke bare har du full kontroll på dine smarte NorDan produkter, men også på resten av huset. Du kan for eksempel få ringeklokke m/kamera og toveiskommunikasjon, brannvarsler koblet direkte til alarmsentral, og du styrer lett lys, varme og lyd i din app.

Et smart inngangsparti starter med ID Lock

ID Lock, designet for norsk klima.

Døren er det første du møter, og da er det greit med markedets kanskje mest stilige elektroniske dørlås. ID Lock 150 er minimalistisk, smart og kan også fås påmontert fra fabrikk. Mulighetene er mange, spesielt når det kommer til forskjellige inngangsløsninger. Koble til din egen RFID brikke eller bruk din egen personlige inngangskode for å låse deg selv inn. Skulle du heller ønske å bruke appen er det også mulig, forutsatt at du har koblet til en z-wave modul.

ID Lock ble til i Norge, primært for norsk klima. Dørlåsen er laget spesifikt for å kunne tåle vær fra fjord til fjell. Med kombinasjonen av rustfritt stål og et temperaturområde på -25c til 70c, er du sikker på at din inngangsdør tåler alle påkjenninger i alle temperaturer.

Smart fasade

Smarte løsninger kan også være en del av fasadens design. Med NorDan Screens har du nemlig kontrollen over din utvendige solskjerming på din mobiltelefon. Senk eller hev duken med et tastetrykk og/eller en bryter montert på veggen din. Screens styring kan du for eksempel gjøre via din Rackit eller Somfy app.

Smarte tilvalg får du også til Screens. Gjennom vår nettbutikk får du blandt annet app styring til din screen og mye mer. Selv om Screens tåler vind opptil stiv kulig, kan du anskaffe en egen vindsensor som automatisk kan heve screens duken når den registrerer for mye vind. En solfører/solsensor hever og senker også screens-duken din i forhold til hvor mye sol det er ute.

NorDan Screens reduserer opptil 90% av solvarmen, og kommer montert fra fabrikk, slik at den blir lekkert integrert i vinduet og fasaden.

NorDan