Årelang trygghet med markedets beste garantiordning

Når du først har valgt vinduer skal du kunne føle deg trygg på at det blir lenge til neste gang. Den tryggheten får du med Kundeløftet fra NorDan – markedets mest omfattende garantiordning for vinduer.

Det er mange oppgaver som skal løses på rett måte for at et vindu skal tåle påkjenningene klimaet i Norge byr på. Valg av råmateriale, impregnering, overflatebehandling og testing er noen av de prosessene som bidrar til at vinduer fra NorDan ikke bare varer, men også varer lenge.

Garantert kvalitet mot sopp og råte

Fuktighet er et av vinduets verste fiender, men gjennom snart 100 år har vi lært oss hvordan uønsket fukt kan holdes i sjakk. Siden alle NTech-produkter blir vakuumimpregnert kommer de med en 20 års garanti mot sopp og råte, og 30 års garanti mot sopp og råte på aluminiumsbekledde produkter. De gode garantiene blir også synlige i den forventede levetiden for produktene, som for treprodukter er 40 år mens produktene med aluminiumsbekledning har hele 60 års forventet levetid.

Et system for trygghet

Kundeløftet fra NorDan er på mange måter en oppsummering av vår erfaring og vårt utrettelige utviklingsarbeid for å skape stadig bedre vinduer. Samtidig vet vi at også uforutsette ting kan skje som ikke har med vinduet i seg selv å gjøre. Derfor gir vi også en 5 års garanti hvor vi erstatter knust glass som følge av hendelige uhell. Slik kan du både nyte dine nye vinduer og barnas lek med ball i hagen på en og samme tid.

Bak hver eneste leveranse fra NorDan står det dyktige mennesker som mest av alt vil at hver enkelt kunde skal være fornøyd, og at hvert enkelt produkt skal vare så lenge som mulig

Les mer om markedets beste garantier for vinduer og dører.
NorDan