Kvillsfors vindu

En av styrkene til vinduene i serien er at de kan konstrueres etter 2+1-prinsippet

Kipp-Dreh (3+1)

Innadslående, Kipp-Dreh, koblet trevindu med utvendig aluminiumsbekledning. Kvillsfors 3+1 har en glasskonstruksjon med lavenergibelegg på én eller to sider, avhengig av ønsket U-verdi. Mellom glassrutene er det argongass og isolerende varmkant. Kan også kombineres med Fast karm i samme karm.

Kipp-Dreh (2+1)

Innadslående, Kipp-Dreh, koblet trevindu med utvendig aluminiumsbekledning. Kvillsfors 2+1 har en glasskonstruksjon med lavenergibelegg på én eller to sider, avhengig av ønsket U-verdi. Mellom glassrutene er det argongass og isolerende varmkant. Kan også kombineres med Fast karm.

Sidehengslet Dobbel karm

Innadslående, sidehengt, koblet trevindu med utvendig aluminiumsbekledning. Kvillsfors 1+2+1 er et vindu med dobbel karm. Takket være den dype konstruksjonen kan man oppnå ekstremt gode lydverdier. Den dype konstruksjonen er tilpasset ekstremt støyende miljøer.

Fast karm

Fast, 2- eller 3-lags trevindu med utvendig aluminiumsbekledning. Kvillsfors 3-lags har lavenergibelegg på én eller to sider, avhengig av ønsket U-verdi. Mellom glassrutene er det argongass og isolerende varmkant. Kan kombineres med sidehengte vinduer i samme karm.

NorDan Kvillsfors klasseledende på støy, og sikrer svært god komfort innvendig selv om trafikken raser forbi på utsiden.

Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.
NorDan